Scheidsrechter

Jennart Bart

Accommodatie

Onbekend

De Spetsers konden afgelopen zaterdagavond geen vervolg breien aan hun schitterende 5 – 1 overwinning van de week voordien tegen Verbr Balen. Tijdens de eerste helft werd er nog aardig mee gevoetbald en ging het spel op en af. Hadden we sommige fases slimmer uitgespeeld en de passing beter verzorgd dan zat een vroege voorsprong en zelfs in. Nenad Ljuboja was er nog het dichtste bij maar kon in laatste instantie niet afronden. Na de rust moesten we de rol lossen en werd Antonia de betere ploeg. In de 67’ klom Antonia op voorsprong toen Jan Van der Voort scoorde met het hoofd na een strak getrapte corner. Drie minuten later hing Frederik Van Optstal de bordjes terug gelijk, eveneens na hoekschop. In de 75’ knikte Jan Van der Voort de 2 – 1 tegen de netten na een hoog getrapte vrijschop. Merksplas probeerde nog om het geweer van schouder te veranderen maar de nodige grinta ontbrak vandaag. In de 88’ liepen we op een counter en kon Lennert Van Wuytswinkel de 3 – 1  overwinning van Sint Antonius veilig stellen. Vandaag moesten we twee doelpunten slikken na spelhervatting op stilstaande fases. Werk aan de winkel dus achteraan. Bovendien pakten Jan Geerts en Stijn Mertens vanavond hun 3degele kaart. Ook de ziekenboeg loopt intussen aardig vol. We laten de moed evenwel niet zakken. Hard trainen deze week zodat we er zondag terug staan. We spelen dan thuis tegen het eveneens geplaagde Sint Dimpna. Zij sprokkelden tot op heden 9 punten, dat is er eentje meer dan onze Spetsers.

Opgelet, in de nacht van zaterdag 27 oktober op zondag 28/10/2018 zetten we de klok 1 uur achteruit. Aftrappen doen we evenwel nog om 15 uur. Tot zondag op het Hofeinde.