Scheidsrechter

Van Gastel Marijn (2)

Accommodatie

Onbekend

Eerste wedstrijd, belangrijk als waardemeter, tegen 2de Provincialer K Wuustwezel FC. Er werd afgetrapt in het ‘Kattegat’ om 18.30 uur. Spits Stijn Derckx ontbrak en dus gingen Mo Marouane in de eerste helft en Brett Troonbeeckx in de tweede helft vooraan plaats vatten. Na het openingskwartier klommen de Spetsers in minuut 17 op voorsprong. Vrije trap van Roy Jacobs tot bij Rick de Kok en Brett Troonbeeckx schoot de 0 – 1 tegen de touwen. Het tempo lag vrij hoog en zowel Wuustwezel als Merksplas staken regelmatig de neus aan het venster. Robbe Vermetten hield zijn netten schoon met twee gepaste tussenkomsten in minuut 23 en 44. Na de pauze hetzelfde spelbeeld. Twee ploegen die er vol voor gingen en kansen aan beide kanten. Tijdens het 5de kwartier doorlopend en enigzins verrassend ééntijdsvoetbal van de Spetsers op het middenveld. In de 66’ scoorde Wouter Van Den Bogaert de gelijkmaker vanuit een duidelijke niet gefloten buitenspelpositie. De nieuwkomers gaven vandaag hun visitekaartje af en de spelers lijken elkaar te vinden op en naast het terrein. We zien het tot op heden gelijk zitten.