Scheidsrechter

Zharkov Alexzander(5)

Accommodatie

Onbekend

Op dinsdagavond 30 juli 2019 waren we te gast in de schitterende accommodatie van het symphatieke Oosthoven. In de 35’ klom Oosthoven op voorsprong na een mooie combinatie tussen de Oosthovense aanvallers Clijmans Nick en Dresselaerts Wouter. Twee minuten later lukte Stijn Derckx de 1 – 1 op aangeven van Kane Verhoeven. In de 43’ aanval uit het boekje die vertrok bij Brett Troonbeeckx. Mo Marouane diende als tussenstation en Stijn Derckx tekende voor de 1 – 2. Tijdens de 2de helft wisselde trainer Nick Van Gorp een zestal spelers. In de 75’ schoof Oosthoven speler 17 de bal onder keeper Anton Ceusters tegen de netten en stond er 2 – 2 op het scorebord. In de slotminuut sleepte Jerzy Vermeeren de overwinning uit de brand op voorzet van Brett Troonbeeckx.