Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.

Laatste nieuwtjes

Met de Spetserssjal kom je overal

K MERKSPLAS SK - STICKERS SPAREN BIJ AD DELHAIZE MERKSPLAS!

K MERKSPLAS SK zal in samenwerking met AD Delhaize een lokale stickeractie houden waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een sticker gemaakt is. In overleg met AD Delhaize is ervoor gekozen om binnen onze club ALLE leden mee te laten draaien in deze stickeractie.

Openingsmatch op zaterdag 29/08/2015 tegen KAC Olen

Op zaterdag 29/08/2015 om 18 uur trappen wij het nieuwe voetbalseizoen op gang op het terrein van KAC Olen. Na een goede voorbereiding zijn de Spetsers er klaar voor. Wij hebben dit seizoen steile ambities en mogen onze start dus zeker niet missen. Vanaf nu schakelt ook onze website terug over op normale modus. Jullie vinden wekelijks alle extra informatie over onze tegenstrevers terug onder de knop "Sportief". Ook het wedstrijdverslag en een kopij van het scheidsrechtersblad worden hier gepubliceerd. Tot zaterdag in Olen.

In de laatste rechte lijn naar de competitie toe

Afgelopen dinsdag speelden wij 2 - 2 gelijk op het veld van Wuustwezel. Een spannende partij die aan een zeer hoog tempo betwist werd. Tom Cornelissen en Wes Peeraer scoorden voor Merksplas. Tijdens het volgende weekend worden er 2 matchen gespeeld. Op zaterdag 22 augustus 2015 gaan wij op bezoek bij Antonia. Een versterkte reservenploeg treedt aan tegen Antonia B in het kader van de Beker van Antwerpen. Aftrap om 18.30 uur. De volgende dag, op zondag 23 augustus 2015, voetballen wij op eigen terrein tegen Brasschaat.

Het jeugdvoetbal – Spelreglement – VFV

Op maandag 17/08/2015 verscheen er een bijzonder interessant en overzichtelijk artikel op de website www.voetbalexpress.be.
Het bericht werd oorspronkelijk verstuurd door de VFV, de Voetbalfederatie Vlaanderen en richt zich specifiek tot bestuurders en trainers van de provinciale clubs.

Aftrap oefenwedstrijd 1e elftal 19 UUR !!!!

In tegenstelling tot eerdere berichten, zal de oefenwedstrijd in en tegen Wuustwezel dinsdag 18/8 om 19uur worden afgetrapt. Wij verontschuldigen ons voor berichten via andere media die een ander uur vermeld(d)en.

Afhalen jeugdkledij Sportcity op 19/20 en 21 augustus 2015

Beste spelers , trainers en begeleiders

Eind mei hebben jullie allemaal de nieuwe kledij komen passen voor volgend seizoen.
We zijn ondertussen al half augustus en de trainingen zijn al een paar weken hervat .
Sportcity heeft laten weten dat alle kledij is binnengekomen.
Zij organiseren enkele afhaaldagen om alles op te halen.

Deze zullen doorgaan op 19 - 20 en 21 augustus in de winkel van Sportcity tijdens de normale openingsuren.

Vele handen maken het werk licht

Dat is inderdaad een waarheid als een koe maar jammer genoeg niet meer zo evident anno 2015. Wij kijken uit naar vrijwilligers met frisse ideeën die mee aan de kar willen trekken. KMSK kan helpende handen gebruiken bij:
versterken van het kantineteam
organisatie van diverse activiteiten van het feestcomité
viering 75 jaar K Merksplas SK
inrichten indoor voetbaltornooi
op touw zetten van een heus voetbalkamp
hulp bij het jaarlijkse paastornooi
versterken van de kwisploeg
bemannen van de inkom
trainen en begeleiden van jeugdploegen

Op moederkesdag bekeren tegen Weelde

Op zaterdag 15 augustus 2015 om 18.30 uur ontvangen wij reeksgenoot KSK Weelde op het Hofeinde. Na het verdiende 1 - 1 gelijkspel tegen bevorderingsclub KVV Vosselaar verwacht iedereen dat wij de sportieve lijn doortrekken tegen Weelde. Wij zien jullie zaterdag.

In memoriam Rik Van Breda – Aanvulling

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender