Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.

  • Klik om onze "Webshop-Teamcorner" te bezoeken.


Laatste nieuwtjes

Spetsers openen tegen Vlimmeren

Op zaterdag 27 augustus 2016 om 18 uur schieten wij de nieuwe competitie op gang met een thuiswedstrijd tegen Vlimmeren Sport. De voorbereiding is voorbij en vanaf nu gaat het om de punten. Merksplas moest een aantal nieuwe spelers inpassen en de behaalde uitslagen in de oefenmatchen laten het beste verhopen. Vlimmeren Sport is een vaste waarde in 2de Provinciale. De ploeg wordt gedragen door een aantal 'routiniers' en werd aangevuld met enkele talentvolle jongeren.

Grote kuis op zaterdag 20 augustus 2016

Over goed tien dagen trappen wij het nieuwe seizoen op gang. Uiteraard willen wij dat onze accommodatie er dan piekfijn bijligt. Omdat vele handen het werk licht maken, organiseert de club een poetsnamiddag op zaterdag 20 augustus 2016. Iedereen is welkom om een handje toe te steken vanaf 13 uur. Er zijn nogal wat karweitjes op te knappen gaande van het afwassen van publiciteitsborden tot het vervangen van de borstels in de schoenenvegers. Alvast bedankt voor jullie vrijwillige inzet.

Oefenen tegen Vosselaar op zaterdag 20 augustus 2016

Normaal gezien moesten wij volgende zaterdag de wei in tegen Begica Edegem. Deze club is echter in woelige waters terecht gekomen en men vreest zelfs voor het voortbestaan ervan. Edegem moest noodgedwongen forfait geven voor alle matchen in het kader van de Beker van Antwerpen en verliest de wedstrijd met 0 - 3. Wij moesten dus op zoek naar een nieuwe sparringpartner. Wij spelen zaterdag 20 augustus 2016 thuis tegen onze buren uit Vosselaar. Mooie afsluiter van onze voorbereiding tegen een zeer degelijke bevorderingsploeg. Aftrap om 16.30 uur.

KMSK jeugd zoekt Provinciale U8 B Trainer

K Merskplas SK jeugd zoekt nog een Provinciale U8 B trainer om de huidige kern mee te versterken.

Alle info Toon Huybrechts - th.huybrechts@gmail.com

of je kan ook iemand van het bestuur contacteren. Alle info op http://www.kmerksplassk.be/Rob/content/jeugd.

En we bekeren verder

Gisteren werd de inhaalwedstrijd in en tegen KVK Mariaburg verloren met 5 - 2. De Spetsers traden aan met een B-elftal en waren niet opgewassen tegen de basiself van Mariaburg.
Op zaterdag 13 augustus 2016 spelen wij om 18.30 uur thuis tegen Berg en Dal. Deze Meerhoutse ploeg is een vaste waarde in 1ste Provinciale en wil in de volgende competitie een
rol van betekenis spelen. Wij verwachten een wedstrijd 'op niveau'.

Forfait Bel Edegem - K Merksplas SK (0-3) * 20/08/2016

De KBVB heeft ons ingelicht dat bij Belgica Edegem Sport VZW een voorlopige bewindvoeder is aangesteld.
En gezien de huidige situatie van de club zijn de wedstijden voorzien voor de maand augustus als forfait ingeboekt.

Concreet wil dit zeggen dat de wedstrijd van 20/08/2016 : Bel Edegem - K Merksplas SK (0-3) niet gespeeld zal worden en met 0-3 zal gewonnen worden.

Aangepast oefenprogramma voorbereiding seizoen 2016 -2017

Door allerlei omstandigheden kwam onze voorbereiding voor het seizoen 2016 - 2017 in het gedrang.

Wedstrijd tegen Kaart bevestigd

In een vorig bericht kondigden wij reeds aan dat er mogelijk op zaterdag 6 augustus 2016 zou gevoetbald worden tegen FC Excelsior Kaart. Intussen vonden beide clubs een vergelijk en kunnen wij deze oefenwedstrijd bevestigen. Aftrappen doen wij om 16 uur in en tegen Kaart.

Wijziging oefenprogramma

Op dinsdagavond 02/08/2016 spelen wij, zoals gepland, een uitwedstrijd tegen KVC Oostmalle. Aftrap om 19.00 uur. Op zaterdag 06/08/2016 stond er een wedstrijd geprogrammeerd tegen Mariaburg in het kader van de Beker van Antwerpen. Mariaburg is echter ook actief in de Beker van België en vorige zondag versloegen zij Brasschaat met 1 - 2. Daardoor speelt Mariaburg volgende zondag thuis tegen Lille waardoor onze weekendmatch in het water valt. Wij zoeken naar een oplossing en momenteel zijn er contacten met Kaart.

Teambuildingdag

Zaterdag 30 juli 2016 staat helemaal in het teken van de jaarlijkse teambuildingdag. Om 15 uur verzamelen de spelers van het 1ste elftal, de reserven en de U21 voor een pastabuffet in het clubhuis. Om 16 uur volgt er een theoretische uiteenzetting waaraan alle senioren deelnemen. Om 17.15 uur staat er een training op het programma voor de reserven en de U21. Om 18.30 uur speelt ons 1ste elftal thuis tegen De Kempen A, wedstrijd in het kader van de Beker van Antwerpen. Omstreeks 20.45 uur volgt er dan een gezamenlijke maaltijd in de kantine.

Tags:

Verjaardagskalender