Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalender te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.


Eerste indoor voetbaltornooi met boardig * K Merksplas SK


Tijdens de Kerstvakantie organiseert K Merksplas SK op maandag 22 december en dinsdag 23 december in onze prachtige gemeentelijke sporthal een
EERSTE INDOOR VOETBALTORNOOI MET BOARDING.
Ongeacht de weersomstandigheden beslist een unieke belevenis voor onze jonge voetballers.
Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging en programma.
Willen U en uw spelers deze kans niet laten liggen, schrijf dan snel en uiterlijk op 30 november 2014 in, telefonisch (0485 53 75 98) of per email (raf.govers@telenet.be) bij de Heer Raf Govers, Technisch Coördinator Onderbouw van K MERKSPLAS SK.
Inschrijvingen in de reeksen U7 / U8 / U9 zijn volzet.
In de reeks U10 zijn nog 2 plaatsen vrij.


Algemene quiz op vrijdag 30 januari 2015

Op vrijdag 30 januari 2015 organiseert K Merksplas SK andermaal een “Algemene quiz” in ons vertrouwde clubhuis. Snel inschrijven is de boodschap vermits maximaal 40 ploegen aan de quiz kunnen deelnemen. De opbrengst wordt integraal besteed aan de aankoop van trainingsmateriaal voor de jeugd en de seniors. Raf Govers centraliseert uw inschrijvingen per adres raf.govers@telenet.be.
Klik hier voor meer informatie en inschrijvingsformulier.
Wordt jij de slimste mens van Merksplas?


2de Spetsersontbijt K Merksplas SK op zondag 14 december 2014

Wij vinden het bijzonder fijn om jullie te mogen uitnodigen op ons “Spetsersontbijt” dat voor de 2de keer georganiseerd wordt op zondag 14 december 2014.
De kantine wordt omgebouwd tot een gezellige ontbijtruimte zodat jullie, met de ganse familie of met jullie elftal, van een heerlijk ontbijtbuffet kunnen genieten.
Klik hier om online in te schrijven.
Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging.
Reserveren kan tot uiterlijk zondag 7 december 2014


Laatste nieuwtjes

Kostbare driepunter tegen nooit aflatend Minderhout – Uitslag 0 – 1

Merksplas speelde een goede 1ste helft tegen op het terrein van Minderhout dat er door de overvloedige regenval erg zwaar maar goed bespeelbaar bijlag. In de 10’ kwam Minderhout een eerste keer gevaarlijk opzetten over rechts maar Emiel De Bruyn kon bij de 2de paal niet afronden. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Geen jeugdtrainingen op maandag 17 november 2014

Wegens de zware regenval in het weekend zijn de terreinen onbespeelbaar geworden. Terreinverzorger Frans Bastiaensen doet er alles aan om de terreinen terug in orde te krijgen. Daarom werd beslist om alle jeugdtrainingen buiten op maandag 17 november 2014 af te lassen. Wij houden jullie op de hoogte van de verdere evolutie.

Ben jij een volgende sport- of cultuurlaureaat?

Stel nog tot 1 december een persoon, groep, ploeg of vereniging kandidaat!
De huldiging van de sport- en cultuurlaureaten vindt plaats op vrijdagavond 13 februari in Fuifzaal ‘t Hofeind.
Categorieen
Zowel cultuur als sport wil zijn laureaten huldigen.
Cultuur : Cultuurprijs persoon, Cultuurprijs vereniging, Lifetime Achievement, Vrijwilliger in de culturele vereniging

Verdiend gewonnen maar niet gemakkelijk.

Na een korte studieronde bracht Weelde in de 5’ het eerst gevaar langs Bart Lambrechts, maar zijn poging werd oordeelkundig weggewerkt door onze verdediging.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Jens Jochems scoort in wedstrijd tegen Vorselaar

In ons verslag van de wedstrijd tegen Vorselaar is een fout geslopen. Jens Jochems scoorde het derde doelpunt en niet Tom Cornelissen zoals verkeerdelijk werd gemeld. Bij deze is dit dus rechtgezet en ook het verslag werd aangepast. Positief is het feit dat wij "wakkere" supporters hebben en dat de Jens nu ook de goal weet staan. Blijven knallen Jens.

1/8 Finale Beker van Antwerpen op 11/11/2014

Op dinsdag 11 november 2014 speelt ons 1ste elftal thuis de achtste finale van de Beker van Antwerpen tegen Brasschaat. Opgelet, er wordt afgetrapt om 14 uur. Vermits het om een wedstrijd gaat met "gedeelde inkomsten" geldt er een speciale inkomregeling. Volgens het reglement zijn abonnementen en/of andere vrijkaarten uitgereikt door de clubs niet geldig voor de bekerwedstrijden vanaf de 1/8 finale. Dit betekent dus dat iedere bezoeker 6 euro inkom moet betalen. Supporters op post.

Verdiende zege tegen aandringend Vorselaar * Uitslag 2 – 3

Na vier nederlagen op rij herpakten de Spetsers zich tegen Vorselaar. Er werd gewonnen met 2 – 3 cijfers. De eerste helft zagen wij een sprankelend Merksplas aan het werk maar in de 2de helft moesten wij alle zeilen bijzetten om de overwinning veilig te stellen.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Op zaterdagavond naar Vorselaar

Volgende zaterdag 1 november 2014 moeten wij op verplaatsing naar Vorselaar. Aftrap om 19.30 uur in stadion 't Zand. Het clubbestuur van Vorselaar waarschuwt op haar website voor boetes bij fout parkeren. Een gewaarschuwd man is er twee waard.

Goede eerste wedstrijdhelft en onbegrijpelijke slechte tweede.

Blijft White Star dan toch nog ons zwarte beest? Onze eerste helft was nochtans uitstekend.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Foto's ploegen jeugd en seniors seizoen 2014-2015 online

Het heeft even geduurd maar nu is het zover. De foto's van alle ploegen jeugd en seniors van het seizoen 2014 - 2015 staan online. Jullie kunnen ze bekijken onder de knoppen "Jeugd" en "Seniors". Wij hebben voor de naam van elke ploeg een icoontje geplaatst met een directe link naar de favoriete foto van uw ploeg. De foto's werden genomen en later ook bewerkt door Greet Aerts. Leuk is dat de namen van alle spelers, trainers en afgevaardigden vermeld worden op de foto's. Via de trainers kunnen jullie een afdruk van uw ploegfoto bestellen aan de democratische prijs van 1 euro. Read more.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender