Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.

  • Klik om onze "Webshop-Teamcorner" te bezoeken.


Laatste nieuwtjes

Kick off meeting op vrijdag 3 juni 2016

Op vrijdag 3 juni 2016 blazen wij verzameling om samen met de spelers en de sportieve staf het nieuwe seizoen 2016-2017 te bespreken. Naar goede gewoonte wordt het programma van de voorbereiding toegelicht maar evenzeer worden de interne regels van het huis besproken. Daarna wordt gepeild naar de beschikbaarheid van de spelers om de trainingen en wedstrijden goed te kunnen voorbereiden. Deze kick off meeting is ook de gelegenheid bij uitstek om onze nieuwkomers voor te stellen.

Algemene vergadering(en) op 25 mei 2016

Op woensdag 25 mei aanstaande om 20 uur vinden de algemene vergaderingen plaats van de VZW K Merksplas SK en van de VZW Support Merksplas. De leden van de algemene vergadering(en) ontvingen hiervoor een afzonderlijke uitnodiging en agenda. Wij blikken terug op het afgelopen seizoen 2015 - 2016 maar kijken ook vooruit naar het volgende seizoen.

Tjonge tjonge ... wat een reeks

Afgelopen vrijdag werd de reeksindeling van 2de Provinciale bekend gemaakt. Merksplas werd ingedeeld in de zeer sterke B-reeks. Zet je schrap voor volgende derbies: Witgoor, Merksplas, Retie, Lentezon, Vlimmeren, Linda Olen, Beekhoek, Weelde, Minderhout, Wuustwezel, Loenhout, OG Vorselaar, Oud-Turnhout, Verbr. Balen, Eendracht Zoersel en Herselt. Deze reekindeling is definitief..

Open wervendag nieuw trainingscomplex kolonie

Op zondag 22 mei 2016 wordt er een 'open wervendag' geörganiseerd op de site van Merksplas Kolonie. Je kan dan met eigen ogen gaan vaststellen hoe de restauratiewerken aan o.a. de grote boerderij en de paardenstallen opschieten. Intussen werden ook drie nieuwe trainingsvelden ingezaaid en zijn de werken aan de kleedkamers in hun eindfase beland. Op regelmatige tijdstippen vinden er geleide bezoeken plaats. De wandeling gaat via de voetbalvelden en een gang tussen twee grote kleedkamers door, over het binnenplein richting van de open schuren.

In memoriam Jan Druyts

Wij vernemen zopas het overlijden van Jan Druyts. Jan werd geboren op 24 november 1933 en overleed thuis in familiekring op 18 mei 2016. Jan was gehuwd met Mariette Donckers en woonde sinds jaren in de Kern Lindendijk. Gedurende vele jaren was Jan de vaste poetsman van K Merksplas SK. Twee keer per week gaf hij de kleedkamers een flinke beurt. Bovendien was Jan ook een trouwe supporter, zo eentje van het pure soort en zolang zijn gezondheid het toeliet, kon je hem ieder weekend naast het terrein aantreffen.

Familiedag, foto's van Marcella Leys en Dominique Boone

Marcellla Leys stuurde ons twee mooie reeksen foto's door, netjes gebundeld in twee albums. De titels 'Familiedag - Voetbal een feest voor iedereen' en 'U12 - Papa's huurden een topcoach in' spreken voor zich.
Dominique Boone klom tot op het dak van de kantine en portretteerde vanaf daar onze 'Familiedag op hoog niveau' wat leuke groepsfoto's opleverde.
Alle foto's zijn te bekijken in onze fotohoek op de homepagina.

Willy Govers blikt terug en kijkt vooruit

28/4/2016 KMSK – RAPID LEEST
We gingen dan maar weer eens (derde keer) onze kans in de eindronde voor stijging naar de 1° provinciale afdeling. De loting, volgens ons was niet echt gunstig te noemen want met Rapid Leest kregen we immers de meest te duchten ploeg tegen.
In de thuiswedstrijd wisten we vlug welk vlees we in de kuip hadden, met enkele echt goede spelers in hun voorste gelederen was het opletten geblazen. Rapid begon furieus aan de wedstrijd maar KMSK herstelde zich na het eerste kwart goed. Na een vinnige wedstrijd helft werd er gerust met 0 – 0.

En toen kwamen Trees. Peter Bot wint reischeque van 1.000 euro

Om de aankoop van het nieuwe kantinemeubilair te financieren, waren wij dit jaar aan de tweede editie toe van onze koeschijtwedstrijd 'Trees heeft diarree'. Eigenaar Mil Hillen begeleidde Trees tot in het midden van het C-veld. Trees had totaal geen last van stress en na een halfuurtje rondwandelen werd er een keurige koeienvlaai gedeponeerd. Snel werden de nodige metingen uitgevoerd. Peter Bot bleek eigenaar te zijn van de winnende kavel en gaat naar huis met de hoofdprijs, zijnde een reischeque van duizend euro.

Tom Cornelissen wint de 'goeden schoen'

Traditioneel wordt op het einde van het seizoen de 'gouden schoen' uitgereikt aan de meest verdienstelijke speler. Dit jaar ging Tom Cornelissen met de begeerde trofee aan de haal. Tom kreeg 172 punten achter zijn naam. Tom Gijsbrechts eindigde zeer verdienstelijk op de tweede plaats met 140 punten en Joos Dockx verraste menig supporter met een uitstekende tweede ronde die hem de derde plaats opleverde met 70 punten. Foto's kunnen jullie bekijken in het album van de familiedag. Proficiat gasten.

Familiedag breekt alle records - Foto's online

Wij mogen terugblikken op een zeer geslaagde editie van onze familiedag die plaats vond op zaterdag 7 mei 2016. De zon was van de partij en de clubleden zakten massaal af naar het Hofeinde. Er werd gevoetbald, geravot op de springkastelen, een pintje gedronken,

Tags:

Verjaardagskalender