Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.

  • Klik om onze "Webshop-Teamcorner" te bezoeken.

75 jaar K MERKPLAS SK * Uitnodiging receptie

Op 15 oktober 1941 sloot Merksplas Sportkring zich aan bij de Koninklijke Belgische Voetbalbond en kreeg onze club stamnummer 3256 toegewezen.
Wij willen dit jubileum, dag op dag vijfenzeventig jaar na datum, graag samen met jullie vieren.
Wij nodigen jullie dus graag uit op een spetterend verjaardagsfeest van onze favoriete voetbalclub.
Datum: Zaterdag 15 oktober 2016
Feestlocatie: Sporthal ’t Hofeind - Fuifzaal - Hofeinde 9 - 2330 Merksplas
Receptie: Van 18 tot 20 uur
Gastspreker: Burgemeester Frank Wilrycx
Dansavond: Vanaf 21 uur.
Tijdens de receptie worden er warme en koude hapjes geserveerd en kan u genieten van diverse
drankjes.
Indien u een uitnodiging heeft ontvangen per post of per email kan u hier online schrijven
en dit uiterlijk op zondag 2 oktober 2016.


Laatste nieuwtjes

Naar Weelde op zaterdag 24 september 2016

Volgende zaterdag 24 september 2016 spelen wij, voor de tweede keer op rij, een uitwedstrijd. Wegens de jaarlijkse kermis heeft Weelde gevraagd om de wedstrijd Weelde - Merksplas te verplaatsen naar zaterdag. Aftrap om 17 uur op de Baetenheide.

Zwaar bevochte zege tegen Oud-Turnhout * Uitslag 2 - 3

Vorige week ging Oud-Turnhout de boot in tegen Weelde en werd er verloren met zware 7 - 1 cijfers. Met één op negen staat Oud-Turnhout momenteel in de kelder van de rangschikking. Het was dan ook te verwachten dat zij de Spetsers met een vechtersmentaliteit partij zouden geven. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Spetsers veel te sterk voor Balen * Uitslag 3 - 0

Merksplas speelde zaterdagavond een degelijke wedstrijd tegen een eerder onmondig Balen. De uitslag had nog veel hoger kunnen oplopen maar paal en lat beslisten er anders over.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Inbrekers op bezoek

Op zaterdagmorgen 10 september 2016 om 05.15 uur 's morgens kregen wij inbrekers over de vloer. Gelukkig trad de alarminstallatie in werking en waarna de inbrekers het op een lopen zetten. De inbrekers gingen driest te werk en er werd nogal wat materiële schade aangericht. Zo werden er vijf deuren geforceerd en ook de kasten in het secretariaat gelijkvloers liepen behoorlijk wat schade op. De buit was heel gering, wat snoep en het spaarpotje van onze kantinemedewerkers. De politie kwam ter plaatse en stelde een proces-verbaal op.

Activiteitenkalender ingevuld

Sinds gisteren staat de activiteitenkalender online. Het belooft weer een druk werkjaar 2016 - 2017 te worden. Hoogtepunt wordt ongetwijfeld de viering van 75 jaar KMSK op zaterdag 15 oktober 2016 met receptie en jeugdbal in de fuifzaal. Alle datums en meer info vinden jullie terug onder de knop 'activiteiten'. Noteer alle datums ook meteen in jullie agenda zodat jullie niets hoeven te missen dit jaar.

Volgende thuiswedstrijd tegen Balen op zaterdag 10/09/2016

Tijdens het volgende weekend wordt er in en om de Sporthal 't Hofeind een wandeltweedaagse georganiseerd. Om die reden
spelen wij onze volgende thuiswedstrijd tegen Verbr Balen op zaterdag 10 september 2016. Aftrap om 18 uur.

'Den voeger' pakt een punt tegen Wuustwezel * Uitslag 0 – 0

Keeper Tom Gysbrechts verkeerde afgelopen zondag in een begenadigde dag. Met een vijftal miraculeuze reddingen hield hij zijn netten schoon en pakte hij in zijn eentje een kostbaar punt voor de Spetsers.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Tom Cornelissen fusilleert Vlimmeren vanop de stip * Uitslag 3 – 2

Lag het aan de zwoele temperaturen of aan de onderhuids aanwezige derbykoorts, feit is dat de wedstrijd op het scherp van de snee en soms ver erover betwist werd. De scheidsrechter deelde maar liefst elf gele kaarten uit.Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Volgende wedstrijd tegen Wuustwezel

Op zondag 4 september 2016 spelen wij uit bij Wuustwezel. Deze traditierijke club is een te duchten tegenstander die tijdens de vorige campagne een hoofdrol speelde in 2de Provinciale A en eindigden op een verdienstelijke vijfde plaats in het eindklassement. Wij kijken uit naar een spannende partij met aftrap om 15 uur.

Klapper van de week

Vorige zaterdag won K Merksplas SK de openingsmatch tegen Vlimmeren Sport met 3 - 2. Het was een fel bevochten partij en de wedstrijd werd door Voetbalexpress uitgeroepen tot 'Klapper van de Week'. Het volledige verslag kan je nalezen op de website van Voetbalexpress of via volgende link http://www.voetbalexpress.be/seizoen2016-2017/klappervdweek.html#klapper...

Tags:

Verjaardagskalender