Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.

  • Klik om onze "Webshop-Teamcorner" te bezoeken.


Laatste nieuwtjes

I like 'an aaiken' in the morning

Ombre Mailer V1

3de Indoor Soccertornooi tijdens de kerstdagen

Ombre Mailer V1

K Merksplas SK op kop de winterstop in * Uitslag 2-0

Iedereen, ook de entourage van Wuustwezel, moest erkennen dat er maar één terechte winnaar was in de topper van de 17de speeldag.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Topper tegen Wuustwezel met de leidersplaats als inzet

Na de overwinning van afgelopen zondag in de derby tegen Vlimmeren staat zondag 18 december 2016 de topper uit 2de provinciale op het programma tussen Merksplas en Wuustwezel. Door de sterke resultaten van beide ploegen staat er heel wat spanning op deze match. Bij winst wippen de Spetsers over Wuustwezel naar de koppositie. Bij verlies kijken we ineens tegen een vierpuntenkloof aan. Er worden zondag nogal wat extra activiteiten georganiseerd. Vanaf 9 uur kan je deelnemen aan het Spetsersontbijt in het clubhuis. Let op: reservatie vooraf verplicht.

Foto's voortaan op Facebook

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben, publiceren we voortaan alle fotoreportages op Facebook. Zo werden onlangs de foto's van het Sinterklaasfeest d.d. 25 november 2016 en die van de Fair play dag d.d. 11 december 2016 in Vlimmeren toegevoegd. Veel kijkplezier.

Snel beslist en toch hard werkendag tegen Vlimmeren * Uitslag 1-2

De eerste min. was nog niet voorbij of Glen Arnouts opende de score via een terecht toegekende vrijschop o - 1.Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Derby tegen Lentezon uitgeroepen tot 'klapper van de week'

De derby tegen Lentezon werd door de redactie van Voetbalexpess uitgeroepen tot 'de klapper van de week'. Dit is een partij waarvan de uitslag , het verloop of een onverwachte gebeurtenis als 'opmerkelijk' mag bestempeld worden. Met aantrekkelijk voetbal en een 2 - 6
overwinning zetten we inderdaad een 'bijzondere' prestatie neer. Lees het volledige artikel op www.voetbalexpress.be.

Spetsers aan het feest in Lentezon * Uitslag 2 – 6

Vandaag geen Tom Gysbrechts en Jens Jochems in de ploeg wegens nog niet hersteld. Robbe Vermetten vatte post onder de lat en Timo D’Huyvetter maakte eveneens zijn opwachting.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Overlijden Martha Verellen

De familie meldt ons het overlijden van mevrouw Martha Verellen, echtgenote van Stan Govers (+) en moeder van Hélène, Eddy, Bob en Luc Govers. Martha werd geboren in Turnhout op 1 juni 1926 en is zachtjes ingeslapen in het Woonzorgcentrum Binnenhof in Merksplas op 4 december 2016. Zij werd negentig jaar oud. De afscheidsplechtigheid met urne heeft plaats op vrijdag 9 december 2016 om 10.15 uur in de aula van het crematorium Pontes in Turnhout. Samenkomst in het crematorium vanaf 10 uur.

Linda Olen maatje te klein voor Spetsers * Uitslag 3 – 0

Prima voetbalweertje afgelopen zondag en een kleine tweehonderd supporters die afzakten naar het Hofeinde. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je
hier.

Tags:

Verjaardagskalender