Home

Kalenders


 • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
 • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
 • Klik om de clubagenda te raadplegen.
 • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.

Laatste nieuwtjes

Terug voetballen om 15.00 uur

Vanaf zondag 01/02/2015 wordt er terug afgetrapt om 15.00 uur in plaats van om 14.30 uur. Volgende zondag spelen wij thuis tegen KAC Olen. Voor meer informatie over onze volgende tegenstander verwijzen wij U naar de knop "Sportief".

Westrijd Herenthout - Merksplas uitgesteld

Wegens de slechte staat van het terrein besliste de scheidsrechter om de wedstrijd Herenthout - Merksplas van afgelopen zondag 25/01/2015 uit te stellen. In onze reeks kon ook de wedstrijd Berg en Dal tegen Retie om dezelfde reden niet doorgaan. Van zodra er een nieuwe datum gekend is, houden wij jullie op de hoogte. Met een wedstrijd minder gespeeld behouden wij onze 3de plaats in de huidige rangschikking.

Wedstrijdkalenders jeugd en seniors

Door wisselende samenstellingen van de voetbalreeksen en kalenderwijzigingen is het voor de club praktisch onmogelijk om weken vooraf een juiste wedstrijdkalender te publiceren. Wij zijn er ons van bewust dat er de laatste weken foutieve informatie verscheen, waarvoor wij ons verontschuldigen. Wij zochten naar een oplossing en vonden deze op de website van de K.B.V.B. Jammer genoeg zijn er geen directe links beschikbaar zodat wij genoodzaakt zijn om u volgend stappenplan voor te stellen.

Best of Belgian Football – Handige links

Gisteren werd de nieuwe app “Best of Belgian Football” voorgesteld.
Nogal wat supporters ondervonden moeilijkheden bij de installatie en gebruik van deze nieuwe tool.
Hieronder vinden jullie enkele interessante links met betrekking tot de nieuwe applicatie.
 • De presentatie, inclusief video, is beschikbaar via volgende link: http://we.tl/7BQLAfKZxe
 • Trees heeft diarree

  “Trees heeft diarree” is een ludieke organisatie van K Merksplas SK. Tijdens de Familiedag op zaterdag 2 mei 2015 wordt er een koe losgelaten in het midden van het C-terrein. Deze koe zal voor één gelukkige winnaar letterlijk een prijs schijten. Trees krijgt hiervoor 2 uur de tijd. De eigenaar van de kavel waar de vlaai valt, wint de hoofdprijs. Klik hier voor meer info.

  Kasterlee zonder punten terug naar de Kabouterberg * Uitslag 2 – 0

  Eerste wedstrijd na de winterstop op een zwaar en zompig terrein. De verwachtingen waren hoog gespannen want de Spetsers, vandaag in witte uitrusting, willen zich kost wat kost handhaven in de top vijf van de rangschikking. Merksplas begon dus gretig aan de match en legde mooie combinaties op de mat.
  Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

  Voetballen in het buitenland

  Voetballen in de voormalige Oostbloklanden is niet altijd evident. Vooral aan de terreinen en de infrastructuur moet er nog wat gewerkt worden. Wij verzamelden een aantal foto's die je kan bekijken in onze fotogalerij. Nadien zal je het met ons eens zijn dat onze terreinverzorger Frans Bastiaensen hier heel goed werk levert ... Veel plezier met de foto's. Klik hier

  Algemene afgelasting weekend 9, 10 en 11/1/2015

  Het Provinciaal Comité van Antwerpen heeft beslist om voor het weekend van vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 januari 2015 over te gaan tot een algemene afgelasting van alle competitiewedstrijden voor eerste ploegen, reserven en jeugd. De voor deze periode voorziene vriendschappelijke wedstrijden en tornooien zijn eveneens afgelast.

  Algemene afgelasting van alle competitiewedstrijden voor eerste elftallen Heren en Dames.

  Het Provinciaal Comité van Antwerpen heeft beslist om voor het weekend van vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 januari 2015 over te gaan tot een algemene afgelasting van alle competitiewedstrijden voor eerste elftallen Heren en Dames.
  Alle vriendschappelijke wedstrijden en tornooien die voorzien waren tijdens deze periode zijn eveneens afgelast.

  Karel Hofkens viert 75ste verjaardag

  Clubkalender  Tags:

  Verjaardagskalender