Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.

  • Klik om onze "Webshop-Teamcorner" te bezoeken.

Uitnodiging 4de Spetersontbijt op zondag 18 december 2016

Wij vinden het bijzonder fijn om jullie te mogen uitnodigen op ons “Spetsersontbijt” dat voor de 4de keer georganiseerd wordt op zondag 18 december 2016.
De kantine wordt omgebouwd tot een gezellige ontbijtruimte zodat jullie, met de ganse familie of met jullie elftal, van een heerlijk ontbijtbuffet kunnen genieten.
Hou je van een glaasje cava, een ruimt assortiment knapperige broodjes, spek met eieren, diverse soorten beleg, vers fruit, yoghurt enz., reserveer dan snel uw plaats aan tafel.

Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging.
Klik hier om online in te schrijven.
Reserveren kan tot uiterlijk zondag 11 december 2016.


Uitnodiging Algemene Quiz K Merksplas SK op vrijdag 27 januari 2017

Voetbalclub K Merksplas SK nodigt u uit om op vrijdag 27 januari 2017 andere verenigingen & quizploegen te bekampen tijdens onze algemene quiz in de kantine van K Merksplas SK.
Om praktische redenen wordt aan de ploegen gevraagd om rond 19u30 aanwezig te zijn zodat de eerste vraag om 20u gesteld kan worden.
De opbrengst van onze quiz zal integraal gebruikt worden om trainingsmateriaal voor onze jeugd- & seniorenspelers aan te schaffen.
Indien u wenst deel te nemen aan de quiz, gelieve dan een mail te sturen naar Raf Govers.
Liefst voor, maar UITERLIJK OP 16 JANUARI 2017
raf.govers@telenet.be
Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging.


Laatste nieuwtjes

Derby tegen Lentezon uitgeroepen tot 'klapper van de week'

De derby tegen Lentezon werd door de redactie van Voetbalexpess uitgeroepen tot 'de klapper van de week'. Dit is een partij waarvan de uitslag , het verloop of een onverwachte gebeurtenis als 'opmerkelijk' mag bestempeld worden. Met aantrekkelijk voetbal en een 2 - 6
overwinning zetten we inderdaad een 'bijzondere' prestatie neer. Lees het volledige artikel op www.voetbalexpress.be.

Spetsers aan het feest in Lentezon * Uitslag 2 – 6

Vandaag geen Tom Gysbrechts en Jens Jochems in de ploeg wegens nog niet hersteld. Robbe Vermetten vatte post onder de lat en Timo D’Huyvetter maakte eveneens zijn opwachting.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Overlijden Martha Verellen

De familie meldt ons het overlijden van mevrouw Martha Verellen, echtgenote van Stan Govers (+) en moeder van Hélène, Eddy, Bob en Luc Govers. Martha werd geboren in Turnhout op 1 juni 1926 en is zachtjes ingeslapen in het Woonzorgcentrum Binnenhof in Merksplas op 4 december 2016. Zij werd negentig jaar oud. De afscheidsplechtigheid met urne heeft plaats op vrijdag 9 december 2016 om 10.15 uur in de aula van het crematorium Pontes in Turnhout. Samenkomst in het crematorium vanaf 10 uur.

Linda Olen maatje te klein voor Spetsers * Uitslag 3 – 0

Prima voetbalweertje afgelopen zondag en een kleine tweehonderd supporters die afzakten naar het Hofeinde. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je
hier.

Zoutlous gelijkspel tegen Beekhoek * Uitslag 0 – 0

Met windstoten tot 90 km per uur raasde de stormwind in de lengterichting over het kleine veld van Beekhoek. Merksplas won de tos en begon met de wind in de rug aan de wedstrijd.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Algemene afgelasting weekend 18 tot 20 november 2016

Als gevolg van de overvloedige regenval heeft de KBVB een algemene afgelasting afgekondigd. Geen voetbal dus op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november 2016 voor dames-, reserven- en jeugdefltallen. De wedstrijd van het 1ste elftal op zondag 20 november 2016 in en tegen Beekhoek gaat voorlopig nog wel door. Aftrap om 14.30 uur.

Nu ook Loenhout voor de bijl * Uitslag 5 – 1

De supporters kregen deze namiddag een leuke wedstrijd voorgeschoteld, gekruid met maar liefst zes doelpunten. Meteen de beuk erin dus met in de eerste helft een duidelijk overwicht voor de Spetsers.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Merksplas pakt driepunter in Witgoor * Uitslag 1 – 2

Tjonge, tjonge … wat een wedstrijd afgelopen zondag in Witgoor met twee voetballende ploegen tegenover elkaar die vol voor de overwinning gingen.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Zwaar onderuit tegen OG Vorselaar * Uitslag 1 – 4

Er kwamen heel wat supporters opdagen voor deze wedstrijd. De eerste periodetitel stond immers op het spel en bij winst konden de Spetsers een eerste prijs pakken.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Hard bevochten zege tegen Minderhout * Uitslag 0 – 1

Veel schoon volk in Minderhout waar 150 gasten voor de wedstrijd genoten van een MVV Mangé lunch in de kantine. Net voor de aftrap één minuut indrukwekkende stilte voor Staf Segerink, trouw supporter van K Merksplas SK, voor Herman Vermeulen, secretaris van KSK Weelde en voor Tim Gorris, speler van White Star Schorvoort die allen tijdens de afgelopen week overleden.Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je

Tags:

Verjaardagskalender