Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.

Laatste nieuwtjes

Met de Spetserssjal kom je overal

Spetserssjal duikt op aan de Turkse Riviera

Tijdens de 2de week van juli 2015 werd de Spetserssjal gespot in hotel Camelya World Resort in Side – Colakli aan de Turkse Riviera. Onze secretaris Danny Faes genoot er van een deugddoende vakantie.

Spetserssjal wappert op de top van de Figerhorn, 2744 m hoog

Raf Govers en familie brachten dit jaar hun vakantie door in Oostenrijk in de regio Oost-Tirol. Zij stopten de Spetserssjal in hun bagage en namen enkele leuke foto’s op de top van de Figerhorn, een Alpenreus van maar liefst 2744 meter hoog in de buurt van de Grossglockner. Of zoals Greet achteraf zei “Trots op de top van de Figerhorn, wat een fantastische ervaring”. Bekijk alle foto’s in onze fotogalerij in de map “Spetserssjal”.

Stevige pot voetbal tegen Sint-Jozef op 1 augustus

Op zaterdag 1 augustus 2015 spelen wij thuis tegen onze buren uit Sint-Jozef Rijkevorsel. Wedstrijd in het kader van de Beker van Antwerpen met aftrap om 18.30 uur. Meer info over Sint-Jozef vinden jullie terug op deze website onder de knop "Sportief". Voor de bekermatchen geldt een inkom 6 euro voor alle supporters vanaf 16 jaar. De trainingsarbeid begint zijn vruchten af te werpen en dus rekenen wij op een stevige pot voetbal.

Nu zaterdag thuis tegen Vosselaar

Op zaterdag 25 juli 2015 spelen wij een eerste thuismatch tegen Vosselaar in het kader van de Beker van België. Aftrap om 19 uur. De Spetsers hebben intussen een 5-tal trainingen in de benen en ook Vosselaar is nog maar pas gestart met de voorbereidingen. Vermits het om een wedstrijd gaat met zogenaamde "Gedeelde inkomsten" betaalt iedereen vanaf 16 jaar een inkom van 6 euro per persoon. Meer informatie over KVV Vosselaar vinden jullie terug op deze website onder de knop "Sportief". Tot zaterdag.

Kalender seizoen 2015-2016 gekend

Vandaag werd de voetbalkalender van het 1ste elftal voor het seizoen 2015-2016 vrijgegeven. We openen de competitie op 30/08/2015 op het veld van KAC Olen. Een week later spelen wij thuis tegen KVV Minderhout. Met de kermis staat de topper tegen White Star geprogrammeerd op het Hofeinde. Met Allerheiligen moeten wij naar Vlimmeren. Hieronder vinden jullie een overzicht, heet van de naald.
30/08/2015 KAC Olen - K Merksplas SK 13/12/2015
06/09/2015 K Merksplas SK - VV Minderhout 20/12/2015

Halen de Spetsers "den Bosuil"

Na een jarenlange afwezigheid in de Beker van België speelt K Merksplas SK op zondag 26 juli 2015 thuis tegen KVV Vosselaar. Bij winst tegen Vosselaar geven wij op zondag 2 augustus 2015 KFC Sint-Lenaarts ofwel VC Herentals partij. De winnaar van deze partij neemt het op zondag 9 augustus op tegen KFC Izegem. Als we de derde ronde overleven en het thuisvoordeel afstaan spelen de Spetsers op zondag 16 augustus 2015 op den Bosuil tegen Royal Antwerp FC. Dromen mag, de voetbalwonderen zijn immers de wereld nog niet uit ...

Spetsers in flashy & trendy outfit

De Spetsers duiken de nieuwe competitie in met een flashy & trendy outfit. Uiteraard overheersen de geel-zwarte kleuren en ook het clublogo kreeg een prominente plaats toebedeeld. Onze hoofdsponsor Sportcity en onze co-sponsor Gebroeders Verheyen komen uitgebreid in beeld. Op Facebook regent het intussen positieve reacties en wij laten ons graag meedrijven op deze positieve flow.

Een proper reekske

Volgend seizoen komen de Spetsers andermaal uit in 2de Provinciale B. Dit zijn onze tegenstrevers: Minderhout VV, KSK Weelde, Lentezon Beerse, KSV Oud-Turnhout, Vlimmeren Sport, Vrij Arendonk, White Star Schorvoort, KSK Retie, KSK Kasterlee, OG Vorselaar, KFC Beekhoek, KAC Olen, KFC Bevel, Linda Olen en Verbroedering Balen. Of zoals een supporter terecht opmerkte, een proper reekske ...

Voorbereiding KMSK seizoen 2015 – 2016

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender