Home

KalendersKlik hier om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
Klik hier om de clubagenda te raadplegen.
Klik hier om de verjaardagskalender te raadplegen.

Laatste nieuwtjes

Jeugdploegen trainen terug volop

Sinds enkele dagen zijn alle jeugdploegen terug volop aan het trainen op de oefenvelden naast de kapel van de Kolonie. Om de conditie aan te scherpen worden er een groot aantal oefenwedstrijden gespeeld en zijn de Spetsers aanwezig op diverse tornooien. Wij hebben de oefenwedstrijden en tornooien opgelijst en gepubliceerd onder de knop "Jeugd". Even een exemplaartje afdrukken is erg handig en zo behouden jullie het overzicht.

Lawrence Visser is "Hot" in de media

Oefenwedstrijden week 31

Deze week staan er twee oefenwedstrijden op het programma.
Op dinsdag 29/07/2014 spelen wij in en tegen Dosko met een gemixt elftal. Aftrap om 19.30 uur.
Op zaterdag 02/08/2014 om 18.30 uur volgt dan een thuiswedstrijd tegen Weelde in het kader van de Beker van Antwerpen.
Meer informatie over het voorbereidingsprogramma vinden jullie onder de knop "Sportief".

Uitwaaien aan zee

Op initiatief van trainer Frans Vloemans gaan de kernspelers dit weekend uitwaaien aan zee. Zij verblijven aan het brede strand van Oostduinkerke voor drie dagen intensieve teambuilding met tijd voor trainen, sporten en animatie. Bedoeling is dat de spelersgroep elkaar beter leert kennen. Verhalen van aan de kust sijpelen gewoonlijk maar met mondjesmaat door tot in de Kempen. Ook foto's en Facebook worden streng gecensureerd onder het motto "What happens in Oostduinkerke, stays in Oostduinkerke". Veel plezier gasten aan het zeetje.

Overlijden Victor Pauwels

Wij vernemen zopas het overlijden van Victor Pauwels, vader van Johan Pauwels, onze T3 en trainer van de U21.
De plechtige uitvaartliturgie met asurne zal plaats hebben op maandag 28 juli 2014 om 11.30 uur in de parochiekerk van O-L-V Olen. Samenkomst aan het funerarium Engelen-Verhulst, Boekel 2, O-L-V Olen (aan de kerk) om 11 uur. Er kan een laatste groet gebracht worden aan Victor in voornoemd funerarium op zaterdag 26 juli 2014 van 18 tot 18.30 uur. Innige deelneming namens K Merksplas SK.

Patrick Nys TVJO bij KMSK

De positie van TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding) was vacant bij KMSK. Om onze provinciale licentie voor de jeugd te behouden, diende deze positie dringend ingevuld te worden. De nieuwe regels werden strenger en een TVJO dient nu ook over de juiste diploma’s te beschikken. We zijn dan ook heel tevreden dat we met Patrick een gekwalificeerde en gemotiveerde TVJO hebben gevonden. Wil je meer lezen, dan klik je hier.

Lawrence Visser (24) is jongste scheids in Jupiler Pro League

Op een persconferentie in Oudenaarde heeft het Referee Department van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) dinsdag onder meer het team van scheidsrechters voor het komende seizoen in de Jupiler Pro League bekendgemaakt. Daarbij is er één nieuwkomer: de 24-jarige stagiair Lawrence Visser. Visser vloeit voort uit de talentenjacht die Talent & Elite Referee Frank De Bleeckere de voorbije jaren in het Belgisch voetbal wilde inzetten. De 24-jarige Account Manager bij Belgacom begon pas acht jaar geleden te fluiten. "Het is inderdaad allemaal heel snel gegaan.

1ste oefenwedstrijd tegen FC Turnhout

Nu zaterdag 19 juli 2014 om 19 uur spelen wij onze eerste oefenwedstrijd thuis tegen FC Turnhout. Voetballen tegen de Binken blijft altijd een beetje een prestigeduel. Ideale gelegenheid ook om kennis te maken met de nieuwe gezichten van K Merksplas SK. Met slechts drie trainingen in de benen en het voorspelde mooie weer zal het zweten worden op het Hofeinde. Meer informatie over deze wedstrijd en onze sparringpartner vind je terug onder de knop "Sportief".

Overlijden August "Vic" Claes

op 11 juli 2014 overleed August "Vic" Claes, amper 4 maanden na het overlijden van zijn echtgenote Tinneke Beckers. Vic werd 81 jaar oud en samen waren ze altijd te vinden rond de terreinen van K Merksplas SK. Wij nemen afscheid van Vic op woensdag 16 juli 2014 om 14 uur in de aula van het crematorium Pontes in Turnhout. Er is gelegenheid om Vic een laatste groet te brengen in het funerarium Verstappen op dinsdag 15 juli 2014 van 19 tot 20 uur. Wij hernemen hier de passende tekst van het overlijdensbericht:
Zwaar werden de dagen
en lang duurde de nacht

Welkom in het "Sportcircus" van K Merksplas SK

Vanaf september 2014 zijn kleine acrobaten van 3 tot en met 5 jaar welkom in het "Sportcircus" van K Merksplas SK. Voor meer info klik je hier.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender