Home

KalendersKlik hier om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
Klik hier om de clubagenda te raadplegen.
Klik hier om de verjaardagskalender te raadplegen.

Laatste nieuwtjes

Overlijden Victor Pauwels

Wij vernemen zopas het overlijden van Victor Pauwels, vader van Johan Pauwels, onze T3 en trainer van de U21.
De plechtige uitvaartliturgie met asurne zal plaats hebben op maandag 28 juli 2014 om 11.30 uur in de parochiekerk van O-L-V Olen. Samenkomst aan het funerarium Engelen-Verhulst, Boekel 2, O-L-V Olen (aan de kerk) om 11 uur. Er kan een laatste groet gebracht worden aan Victor in voornoemd funerarium op zaterdag 26 juli 2014 van 18 tot 18.30 uur. Innige deelneming namens K Merksplas SK.

Patrick Nys TVJO bij KMSK

De positie van TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding) was vacant bij KMSK. Om onze provinciale licentie voor de jeugd te behouden, diende deze positie dringend ingevuld te worden. De nieuwe regels werden strenger en een TVJO dient nu ook over de juiste diploma’s te beschikken. We zijn dan ook heel tevreden dat we met Patrick een gekwalificeerde en gemotiveerde TVJO hebben gevonden. Wil je meer lezen, dan klik je hier.

Lawrence Visser (24) is jongste scheids in Jupiler Pro League

Op een persconferentie in Oudenaarde heeft het Referee Department van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) dinsdag onder meer het team van scheidsrechters voor het komende seizoen in de Jupiler Pro League bekendgemaakt. Daarbij is er één nieuwkomer: de 24-jarige stagiair Lawrence Visser. Visser vloeit voort uit de talentenjacht die Talent & Elite Referee Frank De Bleeckere de voorbije jaren in het Belgisch voetbal wilde inzetten. De 24-jarige Account Manager bij Belgacom begon pas acht jaar geleden te fluiten. "Het is inderdaad allemaal heel snel gegaan.

1ste oefenwedstrijd tegen FC Turnhout

Nu zaterdag 19 juli 2014 om 19 uur spelen wij onze eerste oefenwedstrijd thuis tegen FC Turnhout. Voetballen tegen de Binken blijft altijd een beetje een prestigeduel. Ideale gelegenheid ook om kennis te maken met de nieuwe gezichten van K Merksplas SK. Met slechts drie trainingen in de benen en het voorspelde mooie weer zal het zweten worden op het Hofeinde. Meer informatie over deze wedstrijd en onze sparringpartner vind je terug onder de knop "Sportief".

Overlijden August "Vic" Claes

op 11 juli 2014 overleed August "Vic" Claes, amper 4 maanden na het overlijden van zijn echtgenote Tinneke Beckers. Vic werd 81 jaar oud en samen waren ze altijd te vinden rond de terreinen van K Merksplas SK. Wij nemen afscheid van Vic op woensdag 16 juli 2014 om 14 uur in de aula van het crematorium Pontes in Turnhout. Er is gelegenheid om Vic een laatste groet te brengen in het funerarium Verstappen op dinsdag 15 juli 2014 van 19 tot 20 uur. Wij hernemen hier de passende tekst van het overlijdensbericht:
Zwaar werden de dagen
en lang duurde de nacht

Welkom in het "Sportcircus" van K Merksplas SK

Vanaf september 2014 zijn kleine acrobaten van 3 tot en met 5 jaar welkom in het "Sportcircus" van K Merksplas SK. Voor meer info klik je hier.

Pittige competitiestart

Op www.voetbalexpress.be kan je vanaf vandaag de kalenders van de provinciale ploegen raadplegen. De Spetsers werden ingedeeld in 2de Provinciale B en hebben een pittige maand september voor de boeg. Hier volgt een overzicht van de eerste vijf wedstrijden:
31/08/2014 Verbr. Arendonk - KMSK
07/09/2014 KMSK - Vlimmeren
14/09/2014 KMSK - Poppel
21/09/2014 Kasterlee - KMSK
28/09/2014 KMSK - Herenthout

Lekker weer om te voetballen in Merksplas

Of het lekker weer is om te voetballen in Merksplas kan je voortaan terugvinden op de weerwidget van Meteovista op onze homepagina. En of de zon nu schijnt of het regent, voetballen doen wij toch.

Beste beste supporters ter wereld

Toen we op 19 mei verzamelden voor onze eerste open training in de voorbereiding op het WK, wisten wij eigenlijk niet wat ons te wachten stond. Zeven weken lang hebben we ons samen, als bezetenen, ingezet om ons land en dus ook onze supporters zo goed mogelijk te vertegenwoordigen op dit wereldtoneel van het voetbal.
Klik hier voor de integrale tekst.

Leden Beschermcomité sluiten seizoen af in de Vreehoeve

Op vrijdag 20 juni 2014 sloten de leden van het Beschermcomité het seizoen 2013 - 2014 af in de prachtig gerestaureerde Vreehoeve op Koekhoven. Een vijftigtal sponsoren tekenden present. Na de welkomstdrink en enkele aperitiefhapjes werden de vernieuwde plannen in verband met de jeugdwerking voorgesteld. Ook de sportieve ambities van de seniors werden onder de loep genomen. Daarna werden de boekhoudkundige cijfers bekeken en goedgekeurd. Ook op bestuurlijk vlak beweegt er één en ander binnen het Beschermcomité en komt een verjonging van het bestuur eraan.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender