Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.


Trees heeft diarree

“Trees heeft diarree” is een ludieke organisatie van K Merksplas SK. Tijdens de Familiedag op zaterdag 2 mei 2015 wordt er een koe losgelaten in het midden van het C-terrein. Deze koe zal voor één gelukkige winnaar letterlijk een prijs schijten. Trees krijgt hiervoor 2 uur de tijd. De eigenaar van de kavel waar de vlaai valt, wint de hoofdprijs. Klik hier voor meer info.K Merksplas SK heet 80 jeugdploegen welkom op het 40ste Paastornooi

Op zaterdag 4 april 2015 en maandag 6 april 2015 verwelkomt onze jeugdafdeling maar liefst 80 jeugdploegen uit de regio op haar 40ste Paastornooi.
Op zaterdagmorgen openen de Duiveltjes (U6 tot U9) het tornooi vanaf 9 uur ’s morgens.
Op zaterdagnamiddag geven de Knapen (U15) elkaar partij vanaf 13.15 uur.
Op Paasmaandag bijten de Miniemen (U12 & U13)de spits af. Zij trappen af om 9 uur.
’s Namiddags gaan de Scholieren (U17) de wei in. Je kan hen aan het werk zien vanaf 13.30 uur.
Navolgende links gidsen jullie rechtstreeks naar het programma:


Laatste nieuwtjes

Tom Cornelissen scoort hattrick tegen Vlimmeren

Ere wie ere toekomt. In ons wedstrijdverslag van gisteren schreven wij dat Sam Van den Broeck de auteur was van het 1ste doelpunt tegen Vlimmeren. Zijn vrije trap werd blijkbaar nog geraakt door Tom Cornelsissen waardoor hij deze goal voor zich mag opeisen. Vermits Tom vervolgens ook het 2de en 3de Merksplasse doelpunt maakte, lukte hij zijn allereerste hattrick uit zijn carrière. Met zijn drie goals was Tom dus zonder meer beslissend in deze derby. Doe zo maar voort Tom.

Spetsers pakken volle buit in Vlimmeren * Uitslag 2 – 3

Geen weer om een hond door te jagen afgelopen zondag. De regen viel met bakken uit de hemel en een stormachtige wind maakte voetballen bijna onmogelijk. Toch zagen wij zondag een pittige match met heel veel kansen en heel veel doelpunten. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Van zaterdag op zondag terug naar de zomertijd 2015

In de nacht van zaterdag 28 maart 2015 op zondag 29 maart 2015 zetten wij de klok 1 uur vooruit. Twee uur wordt dan drie uur. Volgend ezelsbruggetje helpt jullie onthouden wanneer we de klok vooruit moeten zetten: "In het VOORJAAR de klok VOORUIT zetten". Laat jullie niet verrassen en wees zondag op tijd. In de nacht van 24 op 25 oktober 2015 schakelen wij terug over naar de wintertijd.

Transfers in 2015

Kersverse papa Tom Gysbrechts houdt in Balen de netten schoon (0-1)

Balen had in deze wedstrijd drie loepzuivere kansen maar stuitte telkens op nieuwbakken vader Tom Gysbrechts. Op basis van de tweede helft waarin Merksplas nadrukkelijk op zoek ging naar een doelpunt mogen we toch spreken van een verdiende overwinning. Al had het dubbeltje ook naar de andere kant kunnen vallen. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Merksplas – Minderhout eindigt op een gelijkspel * Uitslag 1 – 1

Merksplas schoot het best uit de startblokken en domineerde de 1ste helft met genietbaar voetbal. Minderhout zette terug orde op zaken in de 2de helft en sleepte op karakter de verdiende gelijkmaker uit de brand.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je
hier.

Westel Circle Day

Met inzet en beleving voorbij Weelde * Uitslag 0 – 2

Onder een stralende lentezon gaven Weelde en Merksplas elkaar partij. Er was heel wat schoon volk afgezakt naar de Baetenheide waaronder heel wat sponsors die voor de wedstrijd konden genieten van een keurig verzorgde receptie. Maar terug naar de wedstrijd nu. Weelde moest vandaag een aantal vaste waarden missen in het elftal. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Is tweede dipje nu bijna voorbij?

Het is lang geleden dat KMSK in het zelfde jaar twee zo’n slechte periodes heeft gehad.
Omstandigheden, (drie ouderdomsdekens, dertigers( Steven Braspenning, Kim Claes en nu ook Kevin Van Den Broeck moeten om diverse redenen noodgedwongen afhaken)
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Turnhoutse ploegen fuseren

Het is nu definitief. De beide Turnhoutse clubs, KV Turnhout (3de Nationale) en FC Turnhout (1ste Provinciale) gaan fuseren. De nieuwe club zal spelen onder de naam KFC Turnhout en het stamnummer 148 van KV Turnhout overnemen. Zoals het er nu naar uitziet start de nieuwe club in Bevordering en men hoopt, na besprekingen met het stadsbestuur, een nieuwe thuis te vinden in het Stadspark. Deze fusie heeft meteen ook gevolgen voor onze reeks. Vermits de plaats van FC Turnhout vrijkomt in 1ste Provinciale, kan er via de eindronde een extra ploeg stijgen naar 1ste Provinciale.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender