Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalender te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.


Eerste indoor voetbaltornooi met boardig * K Merksplas SK

Tijdens de Kerstvakantie organiseert K Merksplas SK op maandag 22 december en dinsdag 23 december in onze prachtige gemeentelijke sporthal een EERSTE INDOOR VOETBALTORNOOI MET BOARDING.
Ongeacht de weersomstandigheden beslist een unieke belevenis voor onze jonge voetballers.
Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging en programma.
Willen U en uw spelers deze kans niet laten liggen, schrijf dan snel en uiterlijk op 30 november 2014 in, telefonisch (0485 53 75 98) of per email (raf.govers@telenet.be) bij de Heer Raf Govers, Technisch Coördinator Onderbouw van K MERKSPLAS SK.


Laatste nieuwtjes

Terug naar de wintertijd

In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 oktober 2014 schakelen wij terug over naar de wintertijd. Om 3 uur zetten wij de klok een uurtje terug naar 2 uur. Een gewaarschuwd man is er twee waard ...

Jeugdtrainingen afgelast op dinsdag 21 oktober 2014

Wegens de overvloedige regenval en het voorspelde stormweer worden de buitentrainingen van de jeugd op dinsdag 21 oktober 2014 afgelast. De jeugdtrainingen in de sporthal gaan uiteraard wel gewoon door. Wij houden jullie via deze website op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

Spetsers lopen tegen uppercut aan in Bevel * Uitslag 1 – 0

Na een matige partij voetbal liepen de Spetsers in de 86’ tegen een uppercut aan. Bevel voetbalde welgeteld één kans bij elkaar en wist deze maximaal te verzilveren. Een dieptepas centraal door onze defensie werd ons fataal.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Nieuwe TV-krant draait proef

Vorige zondag draaide onze nieuwe TV-krant voor het eerst proef op drie schermen in de kantine en de receptieruimte van K Merksplas SK. Van de U6 tot en met de U13 komen alleen de wedstrijdkalenders in beeld. Wij respecteren hier de gedragscode van de KBVB. Vanaf de U15 tot en met het 1ste elftal publiceren wij de wedstrijdkalenders, de uitslagen en de actuele rangschikkingen. Uiteraard werd er ook voldoende publicitaire ruimte voorzien voor onze sponsoren jeugd, TV-krant en wedstrijdballen.

Spetsers met de billen bloot tegen Berg en Dal * Uitslag 1 – 6

Dit was de pijnlijke maar correcte conclusie van een fervente supportster direct na affluiten. Wij hebben vandaag inderdaad voetballes gekregen van een fris en krachtig voetballend Berg en Dal.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Loting Beker van Antwerpen 2014/2015

Vanavond is geloot voor de beker van Antwerpen 2014/2015 :

1/8 fin - 11/11/2014 om 14h

1 - K Merksplas SK - Brasschaat
2 - Heultje - FC Turnhout
3 - KFC Ranst - KFC Nijlen
4 - Wuustwezel - Bevel
5 - Beekhoek-VV Duffel
6 - SV Aartselaar - Walem
7 - Verbr Zwijndrecht - Antonia
8 - Mariekerke - Berg en Dal

1/4 fin 21/12/2014 om 14h

Wedstrijdkalender duidelijker in beeld

Vanaf nu vinden jullie een handig overzicht van alle wedstrijden terug op onze website. Wij hebben hiervoor twee mogelijkheden voorzien. Je kan de wedstrijdkalender raadplegen bovenaan op onze "Homepagina" en je vind hem eveneens terug onder de knop "Sportief". Met dank aan Media Minded Grafische Producties uit Turnhout en Drukkerij Bartels uit Merksplas.

Scheids ontneemt Spetsers alle kansen in KAC Olen – KMSK * Uitslag 5 – 1

In de 71’ knokten de Spetsers zich terug in de wedstrijd. Bart Severijns knalde de aansluitingstreffer tegen de netten en milderde tot 2 – 1. En toen dacht scheidsrechter Michel Wouters dat het welletjes geweest was en begon hij aan zijn one man show.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Oefendoeltjes dribbelvoetbal geleverd

Ook de provinciale reserven en U21 zijn top

Het 1ste elftal scheert momenteel hoge toppen. Een beetje in de schaduw daarvan zetten onze provinciale reserven ook mooie resultaten neer. Na vier wedstrijden staan zij met 12 op 12 aan de leiding in hun reeks. Daarnaast zijn ook onze U21 goed bezig. Met drie gewonnen wedstrijden op rij totaliseren zij 9 punten en draaien zij eveneens bovenaan mee. Onze uniforme opleidingsvisie begint duidelijk vruchten af te werpen.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender