Home

KalendersKlik hier om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
Klik hier om de clubagenda te raadplegen.
Klik hier om de verjaardagskalender te raadplegen.

SPETSERSLUNCH ZONDAG 12 OKTOBER 2014

* K MERKSPLAS SK – K BERG EN DAL VV * PERSOONLIJKE UITNODIGING *
Op zondag 12 oktober 2014 speelt ons 1ste elftal een thuiswedstrijd tegen K Berg en Dal VV.
Naar aanleiding van deze wedstrijd nodigen wij u vriendelijk uit op onze negende “Spetserslunch”.
Wij verwachten jullie om 11.30 uur voor het aperitief.
De kantine wordt omgevormd tot een gezellig restaurant.
Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging, menu en programma.
Klik hier om online in te schrijven.
Uiterste datum van inschrijving: zondag 5 oktober 2014.

Laatste nieuwtjes

Zaterdag HALF ACHT 1e elftal tegen Kasterlee

Het eerste elftal van KMSK speelt zijn volgende wedstrijd aanstaande zaterdag 20/9 in en tegen Kasterlee. De aftrap van de wedstrijd is om HALF ACHT (19u30). Wij werden erop attent gemaakt dat via andere kanalen een fout uur werd meegedeeld. Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor deze vergissing.

Merksplas swingend voorbij Poppel * Uitslag 7 – 0

Tjonge, tjonge … Wat een heerlijke voetbalnamiddag en wat een verschil met de matige wedstrijd van vorige week zaterdag tegen Vlimmeren. Merksplas had in het verleden altijd last met het stugge Poppel en wij leefden dus met enig respect toe naar deze partij met onze noorderburen. Poppel liet het vandaag echter compleet afweten en bij de rust keken zij al tegen een 6 – 0 achterstand aan.

Billijk gelijkspel tegen Vlimmeren * Uitslag 2 – 2

Het burenduel tegen Vlimmeren eindigde op een billijk gelijkspel. De 1ste helft zagen wij een gesloten partij met weinig kansen. De 2de helft was van veel betere makelij met 4 doelpunten en veel meer spektakel.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Thuiswedstrijd tegen Vlimmeren op zaterdagavond 06/09/14

Zoals wij eerder al aankondigden wordt de derby tegen Vlimmeren gespeeld op zaterdagavond 06/09/2014. Aftrap om 18.30 uur. Zo kunnen jullie op zondag allemaal naar de wielerhappening rond het sportcentrum 't Hofeind en de brandweerkazerne. Volgende wielerwedstrijden staan op het programma:
13.00 uur Belgisch Kampioenschap voor politie - Afstand 70 km.
15.00 uur Belgisch Kampioenschap voor burgemeesters en mandatarissen - Afstand 35 km.
16.30 uur Pompierskoers in interventiekledij - Afstand 35 km.

Everyday Football app in de kijker

Enkele fervente supporters maakten ons attent op de wel erg handige app "Everyday Football" die de KBVB samen met Belgacom aanbiedt. Naast het uploaden van scores en bekijken van klassementen laat de app je ook toe om up-to-date informatie te vinden over clubs, ploegen, kalenders, wedstrijdlocaties, matchen enz. Je kan alle clubs opzoeken van 1ste klasse tot 4de provinciale, van veteranen tot miniemen. Allemaal handig verzameld op één plaats. De applicatie is zowel beschikbaar op iOS als Android. Downloaden kan via www.everydayfootball.be.

Spetsers moeizaam voorbij Arendonk * Uitslag 0 – 1

Merksplas kwam in de verwachte opstelling aan de aftrap en legde in het eerste kwartier de meeste aanvalslust aan de dag. Kort na de aftrap stuurde Michiel Van Gemert Sam Van den Broeck in het straatje maar deze strandde op de keeper. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” op klik je hier.

Presentatie info-avond

Naar goede gewoonte was er gisteren het jaarlijks infomoment voor de ouders van onze jeugdspelers. De vele aanwezigen kregen een uitvoerige presentatie over de club en haar (jeugd)werking. Ook werd al een tipje van de sluier van de toekomstplannen opgelicht. Voor de afwezigen en zij die nog eens een en ander willen nalezen of bekijken, plaatsen we de integrale presentatie op onze website. Om dit document te bekijken klik je hier.

Opnieuw wedstrijdverslagen 1ste elftal

Vanaf volgende week kunnen jullie hier terug de wedstrijdverslagen van het 1ste elftal nalezen die wij verzamelen onder de knop "Sportief". Een bijzonder interessante knop overigens voor de geel-zwarte diehards. Naast voornoemde wedstrijdverslagen vinden jullie hier immers ook diverse items terug zoals: de voorstelling van onze volgende tegenstander, aandacht voor de sponsoren van wedstrijdballen bij thuiswedstrijden, diverse directe links naar de website van www.voetbalexpress.be met o.a. uitslagen, rangschikkingen, statistieken enz.

In de laatste rechte lijn

Inderdaad, wij zitten in de laatste rechte lijn naar de competitiestart toe. Na een boeiende voorbereiding en een mooie campagne in de Beker van Antwerpen beginnen wij volgende zondag aan het serieuzere werk. De verwachtingen zijn hoog gespannen en de Spetsers willen ook dit seizoen een rol van betekenis spelen in 2de Provinciale. Afspraak dus om 15 uur op het terrein van Verbr. Arendonk voor een wellicht spannende openingswedstrijd van het seizoen 2014 - 2015.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender