Home

KalendersKlik hier om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
Klik hier om de clubagenda te raadplegen.
Klik hier om de verjaardagskalender te raadplegen.

Eerste indoor voetbaltornooi met boardig * K Merksplas SK

Tijdens de Kerstvakantie organiseert K Merksplas SK op maandag 22 december en dinsdag 23 december in onze prachtige gemeentelijke sporthal een EERSTE INDOOR VOETBALTORNOOI MET BOARDING.
Ongeacht de weersomstandigheden beslist een unieke belevenis voor onze jonge voetballers.
Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging en programma.
Willen U en uw spelers deze kans niet laten liggen, schrijf dan snel en uiterlijk op 30 november 2014 in, telefonisch (0485 53 75 98) of per email (raf.govers@telenet.be) bij de Heer Raf Govers, Technisch Coördinator Onderbouw van K MERKSPLAS SK.


SPETSERSLUNCH ZONDAG 12 OKTOBER 2014

* K MERKSPLAS SK – K BERG EN DAL VV * PERSOONLIJKE UITNODIGING *
Op zondag 12 oktober 2014 speelt ons 1ste elftal een thuiswedstrijd tegen K Berg en Dal VV.
Naar aanleiding van deze wedstrijd nodigen wij u vriendelijk uit op onze negende “Spetserslunch”.
Wij verwachten jullie om 11.30 uur voor het aperitief.
De kantine wordt omgevormd tot een gezellig restaurant.
Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging, menu en programma.
Klik hier om online in te schrijven.
Uiterste datum van inschrijving: zondag 5 oktober 2014.

Laatste nieuwtjes

Spetsers vlot scorend voorbij Herenthout * Uistlag 4 – 0

Andermaal een mooie voetbalnamiddag voor de geel-zwarte supporters. Merksplas was doorlopend de betere ploeg en met vlot combinatievoetbal werd Herenthout op de eigen helft gekleefd. Bij de rust stond er nog 0 – 0 op het scorebord maar in de 2de helft was er geen houden meer aan. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Gevonden ketting in de kantine van K Merksplas SK

Zaterdagmiddag is in de kantine van K Merksplas SK een ketting gevonden.
Op de ketting kan u aan de voorkant lezen J..tke en aan de achterzijde 29/08/2005.
U kan deze ketting komen afhalen in de kantine tijdens de openingsuren.

Free WiFi Zone in de kantine

Vanaf dit weekend, zaterdag en zondag 27 en 28 september 2014, kunnen jullie vrij gebruik maken van WiFi in de kantine en de receptie. De nodige apparatuur werd geïnstalleerd en uitvoerig getest. Jullie kunnen dus aan de slag met jullie smartphones en tablets. Om in te loggen, hebben jullie een paswoord nodig. Dit paswoord zal regelmatig wijzigen. Vraag naar het juiste paswoord bij onze kantinemedewerkers. Ons clubhuis was altijd al een leuke ontmoetingsplaats waar veel gepraat en gelachen werd. Hopelijk blijft dit zo, ook na de introductie van WiFi. Veel plezier ermee.

Schitterende keepers houden de nul in Kasterlee – Merksplas * Uitslag 0 – 0

Met drie mirakelreddingen van Tom Gysbrechts en 2 geweldige saves van Nick Ceusters bepaalden beide keepers de einduitslag in deze derby die fysiek op een erg hoog niveau betwist werd. Na afloop kon iedereen leven met de uitslag en hadden wij genoten van een stevige pot voetbal. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Drie op een rij - Kristof Ooms genomineerd

Tijdens de competitie kiest Voetbalexpress elke donderdag de "Drie op een rij". Dat zijn drie spelers uit het provinciale voetbal die op de vorige speeldag opvallend in de kijker liepen. Deze week werden Kevin Filee van Excelsior Vorst, Peter Heremans van KSK Wavria en onze eigenste Kristof Ooms genomineerd. Jullie kunnen het ganse artikel nalezen onder de rubriek "Nieuws" op de website www.voetbalexpress.be. Wij hernemen hier alleen de tekst die betrekking heeft op Kristof Ooms.

Zaterdag HALF ACHT 1e elftal tegen Kasterlee

Het eerste elftal van KMSK speelt zijn volgende wedstrijd aanstaande zaterdag 20/9 in en tegen Kasterlee. De aftrap van de wedstrijd is om HALF ACHT (19u30). Wij werden erop attent gemaakt dat via andere kanalen een fout uur werd meegedeeld. Wij bieden onze verontschuldigingen aan voor deze vergissing.

Merksplas swingend voorbij Poppel * Uitslag 7 – 0

Tjonge, tjonge … Wat een heerlijke voetbalnamiddag en wat een verschil met de matige wedstrijd van vorige week zaterdag tegen Vlimmeren. Merksplas had in het verleden altijd last met het stugge Poppel en wij leefden dus met enig respect toe naar deze partij met onze noorderburen. Poppel liet het vandaag echter compleet afweten en bij de rust keken zij al tegen een 6 – 0 achterstand aan.

Billijk gelijkspel tegen Vlimmeren * Uitslag 2 – 2

Het burenduel tegen Vlimmeren eindigde op een billijk gelijkspel. De 1ste helft zagen wij een gesloten partij met weinig kansen. De 2de helft was van veel betere makelij met 4 doelpunten en veel meer spektakel.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Thuiswedstrijd tegen Vlimmeren op zaterdagavond 06/09/14

Zoals wij eerder al aankondigden wordt de derby tegen Vlimmeren gespeeld op zaterdagavond 06/09/2014. Aftrap om 18.30 uur. Zo kunnen jullie op zondag allemaal naar de wielerhappening rond het sportcentrum 't Hofeind en de brandweerkazerne. Volgende wielerwedstrijden staan op het programma:
13.00 uur Belgisch Kampioenschap voor politie - Afstand 70 km.
15.00 uur Belgisch Kampioenschap voor burgemeesters en mandatarissen - Afstand 35 km.
16.30 uur Pompierskoers in interventiekledij - Afstand 35 km.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender