Home

KalendersKlik hier om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
Klik hier om de clubagenda te raadplegen.
Klik hier om de verjaardagskalender te raadplegen.

Laatste nieuwtjes

Presentatie info-avond

Naar goede gewoonte was er gisteren het jaarlijks infomoment voor de ouders van onze jeugdspelers. De vele aanwezigen kregen een uitvoerige presentatie over de club en haar (jeugd)werking. Ook werd al een tipje van de sluier van de toekomstplannen opgelicht. Voor de afwezigen en zij die nog eens een en ander willen nalezen of bekijken, plaatsen we de integrale presentatie op onze website. Om dit document te bekijken klik je hier.

Opnieuw wedstrijdverslagen 1ste elftal

Vanaf volgende week kunnen jullie hier terug de wedstrijdverslagen van het 1ste elftal nalezen die wij verzamelen onder de knop "Sportief". Een bijzonder interessante knop overigens voor de geel-zwarte diehards. Naast voornoemde wedstrijdverslagen vinden jullie hier immers ook diverse items terug zoals: de voorstelling van onze volgende tegenstander, aandacht voor de sponsoren van wedstrijdballen bij thuiswedstrijden, diverse directe links naar de website van www.voetbalexpress.be met o.a. uitslagen, rangschikkingen, statistieken enz.

In de laatste rechte lijn

Inderdaad, wij zitten in de laatste rechte lijn naar de competitiestart toe. Na een boeiende voorbereiding en een mooie campagne in de Beker van Antwerpen beginnen wij volgende zondag aan het serieuzere werk. De verwachtingen zijn hoog gespannen en de Spetsers willen ook dit seizoen een rol van betekenis spelen in 2de Provinciale. Afspraak dus om 15 uur op het terrein van Verbr. Arendonk voor een wellicht spannende openingswedstrijd van het seizoen 2014 - 2015.

Jeugdploegen Westerlo zakken massaal af naar Merksplas

K Merksplas SK heeft zich voorgenomen om een kwaliteitsvolle jeugdopleiding aan te bieden en dit zowel op gewestelijk als op provinciaal niveau. Daarbij kijken wij verder dan onze eigen kerktoren en willen wij ook regionaal een rol van betekenis gaan spelen. Om dit doel te bereiken hebben wij een verregaande vorm van samenwerking afgesloten met 1ste klasser KVC Westerlo. Op woensdag 27 augustus 2014 zakt Westerlo massaal met haar jeugdploegen af naar Merksplas voor een eerste onderlinge ontmoeting. Volgende ploegen geven elkaar partij:

Den Bifi naar de Worstenfeesten

Een kwartiertje voor het einde van de bekerwedstrijd Vlimmeren - Merksplas werd Kevin Van den Broeck naar de kant gehaald. Kwatongen langs de lijn beweerden dat "Den Bifi" verwacht werd op de plaatselijke "Worstenfeesten" om zijn bijnaam alle eer aan te doen. Het zou ons niet verwonderen als wij "Den Bifi" ook op zondag in de "Klein Velokeskoers" aan het werk kunnen zien ...

Spetsers starten volgend jaar in Beker van België

Merksplas won afgelopen zaterdag met 1 - 3 op het veld van Vlimmeren na een erg genietbare partij. Door deze 4de overwinning op rij in de "Beker van Antwerpen" plaatsen de geel-zwarten zich voor de "Beker van België" van volgend seizoen. Wij spelen onze 1ste bekerwedstrijd in het laatste weekend van juli 2015. Voor een volledig overzicht met alle 16 Antwerpse Provincialers die zich wisten te plaatsen voor de Beker van België 2015 verwijzen wij naar de website www.voetbalexpress.be.

Gezocht wedstrijdcoach U9!

Onze club mag dit seizoen meer spelers van het geboortejaar 2006 verwelkomen dan verwacht. Daarom werd beslist een extra ploegje te vormen. We zijn nu op zoek naar een kandidaat om dit nieuwe ploegje te coachen/begeleiden bij wedstrijden op zaterdag. In de leeftijdscategorie U9 worden wedstrijden 5 tegen 5 betwist. Onze groep U9 traint op dinsdag (18u tot 19u15) en op vrijdag (17u00 tot 18u15).

Oefenwedstrijden week 34

Vorige zaterdag nam het 1ste elftal vlotjes de maat van Sint-Jozef Rijkevorsel. De Spetsers wonnen met 2 - 0.
Ook deze week staan er weer heel wat wedstrijden op het programma. Hier volgt een overzicht.

Dinsdag 19/08/2014:
Houtvenne - KMSK 1ste elftal * Aftrap om 19.00 uur.

Woensdag 20/08/2014:
KMSK U15 - Gierle U15 * Aftrap om 19.00 uur.
KMSK U17 - Vlimmeren U17 * Aftrap om 19.00 uur.
KMSK U21 - 's Gravenwezel U21 * Aftrap om 19.00 uur.

Competitie jeugd en reserven loopt NIET door tot 13 juni

In tegenstelling tot wat de kalenders op de website van de KBVB doet vermoeden, zal de competitie van de jeugd niet doorlopen tot 13 juni. De laatste competitiewedstrijden zullen allemaal in april worden afgewerkt. De gepubliceerde wedstrijdkalenders mag je dus negeren. Het Provinciaal Comité bevestigde dit inmiddels ook officieel aan de clubs. Om dit schrijven te raadplegen klik je hier.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender