Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.


Laatste nieuwtjes

Met de Spetserssjal kom je overal

Halen de Spetsers "den Bosuil"

Na een jarenlange afwezigheid in de Beker van België speelt K Merksplas SK op zondag 26 juli 2015 thuis tegen KVV Vosselaar. Bij winst tegen Vosselaar geven wij op zondag 2 augustus 2015 KFC Sint-Lenaarts ofwel VC Herentals partij. De winnaar van deze partij neemt het op zondag 9 augustus op tegen KFC Izegem. Als we de derde ronde overleven en het thuisvoordeel afstaan spelen de Spetsers op zondag 16 augustus 2015 op den Bosuil tegen Royal Antwerp FC. Dromen mag, de voetbalwonderen zijn immers de wereld nog niet uit ...

Spetsers in flashy & trendy outfit

De Spetsers duiken de nieuwe competitie in met een flashy & trendy outfit. Uiteraard overheersen de geel-zwarte kleuren en ook het clublogo kreeg een prominente plaats toebedeeld. Onze hoofdsponsor Sportcity en onze co-sponsor Gebroeders Verheyen komen uitgebreid in beeld. Op Facebook regent het intussen positieve reacties en wij laten ons graag meedrijven op deze positieve flow.

Een proper reekske

Volgend seizoen komen de Spetsers andermaal uit in 2de Provinciale B. Dit zijn onze tegenstrevers: Minderhout VV, KSK Weelde, Lentezon Beerse, KSV Oud-Turnhout, Vlimmeren Sport, Vrij Arendonk, White Star Schorvoort, KSK Retie, KSK Kasterlee, OG Vorselaar, KFC Beekhoek, KAC Olen, KFC Bevel, Linda Olen en Verbroedering Balen. Of zoals een supporter terecht opmerkte, een proper reekske ...

Voorbereiding KMSK seizoen 2015 – 2016

Jeugd speelt volgend seizoen provinciaal

Op 2 juni 2015 bevestigde de KBVB dat K Merksplas SK voldoet aan de kwaliteitscriteria met betrekking tot het behalen van een provinciale jeugdlicentie. Onze jeugdspelers kunnen dus volgend seizoen (2015 - 2016) deelnemen aan de provinciale jeugdcompetitie. Het vraagt zware inspanningen van de club om aan de gestelde criteria te voldoen. Wij bedanken dan ook alle medewerkers van de sportieve cel, het jeugdbestuur, de trainers en begeleiders voor de geleverde inspanningen.

Kick-off meeting op vrijdag 12 juni 2015

Op vrijdag 12 juni 2015 om 20 uur verwachten wij alle seniors op de kick-off meeting in het clubhuis. Naar goede gewoonte presenteert de sportieve staf hier het programma van de voorbereiding seizoen 2015 - 2016. Wij maken kennis met de nieuw aangeworven spelers en de jonge Spetsers die overstappen van de U17 behoren vanaf nu ook bij de grote jongens. Om de voorbereiding zo goed mogelijk te organiseren, rekenen wij echt op jullie aanwezigheid. Uiteraard zorgt de club voor een natje en een droogje.

Pasdagen KMSK Jeugd 28 en 29 mei 2015

KMSK organiseert 2 pasdagen om de vernieuwing van het "kledijpakket" rond te krijgen, daarom vragen we U met aandrang U met Uw jeugdspelers aan te bieden tijdens één van de volgende pasdagen:
  • DONDERDAG 28 Mei tussen 18h00 en 20h00
  • VRIJDAG 29 Mei tussen 19h00 en 21h00.

Stijgers en dalers * Vooruitblik seizoen 2015 - 2016

2de Provinciale A
Kampioen: 's Gravenwezel
Stijgers: FC Oppuurs, Verbr Zwijndrecht, KVV Duffel
Dalers: Olympic Deurne, KFC Katelijne, KV Hooikt
2de Provinciale B
Kampioen: Berg en Dal
Stijgers: Geen
Dalers: KFC Herenthout, Verbr Arendonk, KFC Poppel
1ste Provinciale
Dalers: KFC Sint-Job, Heikant Berlaar, Rapid Leest, Wuustwezel
3de Provinciale
Kampioen: KVK Mariaburg, Belgica Edegem, KFC Beekhoek
Stijgers: KFC Lentezon, KSV Oud-Turnhout, KSK Wilrijk, Vrij Arendonk

Werken oefencomplex Kolonie gestart

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender