Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.


Trees heeft diarree

“Trees heeft diarree” is een ludieke organisatie van K Merksplas SK. Tijdens de Familiedag op zaterdag 2 mei 2015 wordt er een koe losgelaten in het midden van het C-terrein. Deze koe zal voor één gelukkige winnaar letterlijk een prijs schijten. Trees krijgt hiervoor 2 uur de tijd. De eigenaar van de kavel waar de vlaai valt, wint de hoofdprijs. Klik hier voor meer info.Familiedag K Merksplas SK * op zaterdag 02/05/2015 *

Het programma :

  • 12u30 - 14u : U7-U8-U9-U10-U11-U12-U13
  • 14u - 15u30 : U6 - U15 - U17
  • 15u - 17u : Trees
  • 15u30 16u : Uitreiking Gouden Schoen
  • 16u - 18u : Seniorentornooi
  • 18u30 : Uitreiking Seniorentornooi & Trees

Klik hier voor het programma.


Laatste nieuwtjes

Spetsers kansloos onderuit tegen Linda Olen * Uitslag 0 – 3

Het was vandaag ons dagje niet. Merksplas voetbalde inspiratieloos en de schaarse kansen waren op de vingers van één hand te tellen. Linda Olen kwam veel frisser voor de dag en speelde de bal veel directer en vooral “Vooruit” richting doel van Tom Gysbrechts. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Extra jeugdspelers welkom

Volgend seizoen wil KMSK graag jeugdvoetbal aanbieden op provinciaal en gewestelijk niveau. Om alles vlot te kunnen invullen, zijn nog een aantal extra spelers welkom.
Voor onze U21 provinciaal en gewestelijk zoek we spelers geboren in 1995-1996-1997 of 1998.
Voor onze U17 provinciaal en gewestelijk zoeken we spelers geboren in 1999 of 2000.
Voor onze U15 provinciaal en gewestelijk zoeken we spelers geboren in 2001 of 2002.

K Merksplas SK naar 1ste Provinciale?

Door de 0 - 4 overwinning op het veld van Poppel pakten de Spetsers de 2de periodetitel.
Via de eindronde kunnen wij mogelijk de promotie naar 1ste Provinciale afdwingen.
In principe nemen de 2de ploeg in de eindrangschikking en de drie periodekampioenen deel aan deze nacompetitie.
De wedstrijden van de eindronde worden gespeeld op donderdag 7 mei, zondag 10 mei, donderdag 14 mei en
zondag 17 mei 2015.
Van zodra de wedstrijdkalenders gekend zijn, publiceren wij deze op deze pagina's.

Toch wel gezien zeker

Spetsers pakken periodetitel tegen Poppel * Uitslag 0 – 4

Met twee doelpunten in elke helft namen de Spetsers vlotjes de maat van een al bij al zwak spelend Poppel. Merksplas koos resoluut voor de aanval want bij winst staken wij immers de 2de periodetitel op zak en werd deelname aan de eindronde verzekerd. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Herenthout - KMSK op Paaszondag 0 - 1

Wanneer iedereen met zijn gedachten met paaseieren zit en bovendien iedereen ook nog eens DE RONDE wil volgen, het was zeker niet het geschikte moment om deze ter plaatse uitgestelde wedstrijd te spelen. Voor ons nog belangrijk daar we op kop staan in de 2de periode en voor Herenthout van belang voor het behoud in de reeks.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Provinciale reserven op titelkoers

Onze provinciale reserven gooien momenteel hoge ogen in de B-reeks. Na 23 speeldagen staan zij riant aan de leiding met 57 punten. Eerste achtervolger Verbr Arendonk volgt op 8 punten. Op zaterdag 11 april 2015 om 15 uur spelen de provinciale reserven thuis tegen OG Vorselaar. Pakken wij de volle buit tegen Vorselaar, dan pakken wij ook meteen de titel. Ouders, supporters en het feestcomité staan klaar naast de zijlijn met champagne uiteraard. Na zo'n mooi seizoen mag dit niet meer fout gaan gasten. De beuk erin dus.

Pakken wij zondag de 2de periodetitel in Poppel

Op zondag 12 april 2015 spelen wij in Poppel de voorlopig belangrijkste wedstrijd van het lopende seizoen. Bij winst pakken wij de 2de periodetitel en is deelname aan de eindronde verzekerd. Berg en Dal volgt in de 2de periode op slechts 2 punten dus winnen is de enige optie voor de Spetsers. Poppel heeft echter de punten ook nog broodnodig om uit de degradatiezone te blijven. Het wordt dus een match met inzet volgende zondag. Aftrap om 15 uur en mogelijk feestje bouwen vanaf 16.45 uur.

Tom Cornelissen scoort hattrick tegen Vlimmeren

Ere wie ere toekomt. In ons wedstrijdverslag van gisteren schreven wij dat Sam Van den Broeck de auteur was van het 1ste doelpunt tegen Vlimmeren. Zijn vrije trap werd blijkbaar nog geraakt door Tom Cornelsissen waardoor hij deze goal voor zich mag opeisen. Vermits Tom vervolgens ook het 2de en 3de Merksplasse doelpunt maakte, lukte hij zijn allereerste hattrick uit zijn carrière. Met zijn drie goals was Tom dus zonder meer beslissend in deze derby. Doe zo maar voort Tom.

Spetsers pakken volle buit in Vlimmeren * Uitslag 2 – 3

Geen weer om een hond door te jagen afgelopen zondag. De regen viel met bakken uit de hemel en een stormachtige wind maakte voetballen bijna onmogelijk. Toch zagen wij zondag een pittige match met heel veel kansen en heel veel doelpunten. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender