Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalenders jeugd en seniors te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.

  • Klik om onze "Webshop-Teamcorner" te bezoeken.

Uitnodiging Algemene Quiz K Merksplas SK op vrijdag 29 januari 2016

Voetbalclub K Merksplas SK nodigt u uit om op vrijdag 29 januari 2016 andere verenigingen & quizploegen te bekampen tijdens onze algemene quiz in de kantine van K Merksplas SK.
Om praktische redenen wordt aan de ploegen gevraagd om rond 19u30 aanwezig te zijn zodat de eerste vraag om 20u gesteld kan worden.
De opbrengst van onze quiz zal integraal gebruikt worden om trainingsmateriaal voor onze jeugd- & seniorenspelers aan te schaffen.
Indien u wenst deel te nemen aan de quiz, gelieve dan een mail te sturen naar Raf Govers.
Liefst voor, maar UITERLIJK OP 16 JANUARI 2016
raf.govers@telenet.be
Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging.


Uitnodiging 3de Spetersontbijt op zondag 13 december 2015

Wij vinden het bijzonder fijn om jullie te mogen uitnodigen op ons “Spetsersontbijt” dat voor de 3de keer georganiseerd wordt op zondag 13 december 2015.
De kantine wordt omgebouwd tot een gezellige ontbijtruimte zodat jullie, met de ganse familie of met jullie elftal, van een heerlijk ontbijtbuffet kunnen genieten.
Hou je van een glaasje cava, een ruimt assortiment knapperige broodjes, spek met eieren, diverse soorten beleg, vers fruit, yoghurt enz., reserveer dan snel uw plaats aan tafel.

Klik hier voor uw persoonlijke uitnodiging.
Klik hier om online in te schrijven.
Reserveren kan tot uiterlijk zondag 6 december 2015.
Het aantal plaatsen is beperkt tot 130p.


Laatste nieuwtjes

Twee snelle counters nekken de Spetsers in Retie * Uitslag 2 – 0

Ondanks een stevige stormwind die dwars over het terrein blies, konden de supporters toch genieten van een stevige eerste helft met wisselende kansen voor beide teams. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Foto's Sinterklaas en Duveltjesbal online

Op vrijdag 27 november 2015 kwam de Sint op bezoek in onze kantine. Hij werd feestelijk onthaald door een honderdtal jeugdige voetballertjes. De Sint las voor uit zijn 'Grote Sinterklaasboek' en had voor iedereen een cadeautje mee. Zwarte Piet speelde op zijn mondharmonica en strooide snoepjes in het rond. Daarna gingen de duiveltjes uit hun dak tijdens het 'Duveltjesbal'. Leuke foto's kunnen jullie bekijken in onze fotogalerij.

Stickerruildag op zondag 6 december 2015 vanaf 13.00 uur

De stickeractie van K Merksplas SK in samenwerking met AD Delhaize loopt nog tot en met woensdag 9 december 2015. Tot die datum ontvang je in de winkel, per aankoopschijf van 15 euro, een zakje met zes stickertjes. Intussen horen wij vertellen dat de eerste stickerboeken vol zijn. De meeste verzamelaars zijn echter nog op zoek naar ontbrekende stickers. Om hen te helpen organiseert de club een stickerruildag op zondag 6 december aanstaande in de kantine van K Merksplas SK. Iedereen is welkom vanaf 13.00 uur.

Sponsoren massaal op de afspraak

Naar aanleiding van de derby tegen Lentezon Beerse mochten wij afgelopen zondag 105 sponsoren en genodigden welkom heten op onze 'Sponsordag'. Vanaf 13.15 uur kwamen de eerste gasten toe in de kantine die tot een gezellige receptieruimte werd omgevormd. Jef Van Dun hield een korte toespraak en bedankte het aanwezige schepencollege voor de realisatie van de geplande uitbreidingswerken op het Hofeinde en de Kolonie. Er werden culinaire hapjes geserveerd die erg gesmaakt werden bij een glaasje cava of wijn.

Lawrence Visser volwaardig scheidsrechter 1ste Nationale

Lawrence Visser heeft afgelopen zaterdag zijn stageperiode in 1ste Nationale positief afgerond. Vanaf 1 december 2015 treedt hij officieel toe tot het korps scheidsrechters die wedstrijden op het hoogste niveau in onze Belgische competitie leiden. Proficiat Lawrence met dit uitstekende resultaat en veel succes toegewenst in uw verdere loopbaan.

Het zat een beetje mee tegen Lentezon * Uitslag 2 – 1

Vandaag mochten wij, naast het bestuur, spelers en supporters van Lentezon, ook dik 100 sponsoren en genodigden welkom heten in ons clubhuis. Zij waren getuigen van een wedstrijd waarbij beide ploegen elk één helft voor hun rekening namen. Merksplas bracht het betere voetbal in de 1ste vijfenveertig minuten. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Echt genieten na schitterende zege tegen Balen * Uitslag 0 – 4

Vorige zaterdag gingen wij op bezoek in het sportcomplex Bleukens in het verre Balen. Ondanks de gure wind en de striemende regen was het veld van Verbroedering goed bespeelbaar. Trainer Frans Vloemans moest sleutelen aan de ploeg vermits Wes Peeraer (spierscheur) en Roel Hofmans (papa geworden) op het appel ontbraken. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Kantinemedewerkers volgen tapcursus

Onze kantinemedewerkers willen jullie bij elke gelegenheid een fris en verzorgd pintje serveren. Op woensdag 28/10/2015 bliezen zij verzameling voor het volgen van een heuse cursus 'biertappen'. Hiervoor had Bob Govers zijn schoonbroer en oud-wereldkampioen Chris Adriaensen uitgenodigd. Chis leerde ons, op onnavolgbare wijze, de kneepjes van het vak met veel aandacht voor de technische installatie, het gebruik van poetsproducten, het spoelen van de glazen en uiteraard het eigenlijke tappen van de pintjes.

Ruime zege tegen onmondig Beekhoek * Uitslag 5 – 1

Onder een stralende herfstzon (18° C) gaven Merksplas en Beekhoek elkaar partij op een vlak voor de wedstrijd nog gewelde grasmat. Mogelijk heeft dus ook terreinverzorger Frans Bastiaensen een ruim aandeel in deze verdiende zege. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

KMSK zoekt nog jeugdtrainers !


Inmiddels is het seizoen 2015-2016 alweer flink op weg.
KMSK brengt een flink aantal jeugdploegen in competitie.
Extra vrijwilligers die onze jonge voetballers willen begeleiden zijn meer dan welkom.
Weinig of geen ervaring, dan kan je rekenen op de vakkundige begeleiding van onze TC's.
Blijf niet gewoon langs de kant staan,

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender