Home

Kalenders


  • Klik om de wedstrijdkalender te raadplegen.
  • Klik om de publieke kalender van Soccer Online te raadplegen.
  • Klik om de clubagenda te raadplegen.
  • Klik om de verjaardagskalender te raadplegen.


Algemene quiz op vrijdag 30 januari 2015

Op vrijdag 30 januari 2015 organiseert K Merksplas SK andermaal een “Algemene quiz” in ons vertrouwde clubhuis. Snel inschrijven is de boodschap vermits maximaal 40 ploegen aan de quiz kunnen deelnemen. De opbrengst wordt integraal besteed aan de aankoop van trainingsmateriaal voor de jeugd en de seniors. De quiz is volzet. De inschrijvingen zijn gestopt.
Wordt jij de slimste mens van Merksplas?


Laatste nieuwtjes

48 ploegen treden aan in 1ste Indoor Soccer Tornooi

Op maandag 22 december 2014 en dinsdag 23 december 2014 organiseert K Merksplas SK voor de eerste keer haar “Indoor Soccer Tornooi”.
In totaal nemen 48 ploegen deel aan dit tornooi.
Alle wedstrijden worden gespeeld in Sportcentrum ’t Hofeind.
Hieronder kunnen jullie het programma en wedstrijdschema raadplegen.

Deugddoende zegen tegen Verbr Arendonk * Uitslag 2 – 0

Trainer Frans Vloemans moest vandaag sleutelen aan zijn ploeg. Keeper Tom Gysbrechts had een ongeval met zijn motor en is voor een aantal weken out. Meteen de uitgelezen kans voor youngster Robbe Vermetten om zich in de kijker te spelen. Ook Kristof Ooms was niet van de partij wegens te veel aan gele kaarten. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Merksplas zwaar onderuit tegen Retie – Uitslag 0 – 3

De Spetsers waren vandaag een maatje te klein voor een aanvalslustig Retie dat van bij de aanvang van de wedstrijd gretig voor de aanval koos. Reeds in de 8’ zette Seppe Auwers een aanval op door het centrum maar Jonas Vandendungen besloot naast. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Met 15 op 15 naar gedeelde 3de plaats in rangschikking

Met 5 overwinningen op rij en 15 op 15 rukken de Spetsers op naar een gedeelde 3de plaats in de rangschikking. Voorlopig moeten wij alleen White Star en Berg en Dal nog laten voorgaan. Bovendien staan wij na 4 speeldagen riant aan de leiding in het 2de periodekampioenschap met 2 punten voorsprong op Berg en Dal. De kalendermaker is ons in de maanden december en januari goedgezind zodat de hoop op het behalen van een periodetitel gerechtvaardigd is. De weg is nog lang maar wij hebben in ieder geval weer een doel om naar uit te kijken. Wij gaan ervoor.

Merksplas pakt volle buit in Olen * Uitslag 0 – 1

Afgelopen zondag waren wij getuige van een genietbare pot voetbal op het goed bespeelbare veld van Linda Olen. Trainer Frans Vloemans paste zijn veldbezetting aan in functie van de tegenstander en zijn tactisch plan bleek perfect te kloppen. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Toch winst voor KMSK tegen een stug Verbr. Balen.

Het zou niet simpel worden tegen een Balen dat punten nodig had. En toch is deze ploeg niet zo slecht als de rangschikking laat vermoeden
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Kostbare driepunter tegen nooit aflatend Minderhout – Uitslag 0 – 1

Merksplas speelde een goede 1ste helft tegen op het terrein van Minderhout dat er door de overvloedige regenval erg zwaar maar goed bespeelbaar bijlag. In de 10’ kwam Minderhout een eerste keer gevaarlijk opzetten over rechts maar Emiel De Bruyn kon bij de 2de paal niet afronden. Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

Geen jeugdtrainingen op maandag 17 november 2014

Wegens de zware regenval in het weekend zijn de terreinen onbespeelbaar geworden. Terreinverzorger Frans Bastiaensen doet er alles aan om de terreinen terug in orde te krijgen. Daarom werd beslist om alle jeugdtrainingen buiten op maandag 17 november 2014 af te lassen. Wij houden jullie op de hoogte van de verdere evolutie.

Ben jij een volgende sport- of cultuurlaureaat?

Stel nog tot 1 december een persoon, groep, ploeg of vereniging kandidaat!
De huldiging van de sport- en cultuurlaureaten vindt plaats op vrijdagavond 13 februari in Fuifzaal ‘t Hofeind.
Categorieen
Zowel cultuur als sport wil zijn laureaten huldigen.
Cultuur : Cultuurprijs persoon, Cultuurprijs vereniging, Lifetime Achievement, Vrijwilliger in de culturele vereniging

Verdiend gewonnen maar niet gemakkelijk.

Na een korte studieronde bracht Weelde in de 5’ het eerst gevaar langs Bart Lambrechts, maar zijn poging werd oordeelkundig weggewerkt door onze verdediging.
Voor het volledige wedstrijdverslag verwijzen wij naar de knop “Sportief” of klik je hier.

ClubkalenderTags:

Verjaardagskalender